Ο Κώστας Νικούλι πρόσωπο «έκπληξη» στην κλασική κωμωδία «Μιας πεντάρας νιάτα» στα «Νεοκλασικά» του Αlpha

Ιντα θα κάνει ο... Πετρής

Must Read

«Τα Νεοκλασικά», μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής, που στηρίζεται σε γνωστές ταινίες του παλαιού κινηματογράφoυ, έρχεται να συμπληρώσει τη μυθοπλασία του Alpha με ένα πρόσωπο-έκπληξη.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, θα δούμε ως πρωταγωνιστή στο επεισόδιο «Μιας πεντάρας νιάτα» της σειράς «Νεοκλασικά» τον… Πετρή από τον «Σασμό»! Ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος υποδύθηκε με μαεστρία τον Πετρή, είναι από τους αγαπημένους νέους ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Κώστας Νικούλι θα ενσαρκώσει έναν γνωστό ήρωα, τον «Γιώργο Στρατάκη», τον πρωταγωνιστή δηλαδή στο θεατρικό έργο των Κώστα Πρετεντέρη και Ασημάκη Γιαλαμά «Μιας πεντάρας νιάτα»!

Το έργο έχει μεταφερθεί με επιτυχία και στον κινηματογράφο, με πρωταγωνιστές τον Στέφανο Ληναίο και την Ελλη Φωτίου. Μαζί του μάλιστα στον ρόλο της συζύγου του, της «Ειρήνης Στρατάκη», θα είναι μία επίσης νέα αλλά πολύ καλή ηθοποιός, η Αλκηστις Ζιρώ, που πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Alpha «Αγγελική». Οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί, λοιπόν, θα μεταφέρουν το κωμικό έργο στη μικρή οθόνη και το περιμένουμε πώς και πώς…

Σε ρόλους-έκπληξη στα «Νεοκλασικά», όπως σας ενημέρωσε σχετικά η «Εspresso», αναμένεται να δούμε τον Κρατερό Κατσούλη και την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Τους δύο ηθοποιούς θα τους δούμε στη διασκευή της θρυλικής ταινίας «Ούτε γάτα ούτε ζημιά» να υποδύονται τους ρόλους του Βασίλη Λογοθετίδη και της Ιλυας Λιβυκού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τρία επεισόδια της μίνι σειράς, η οποία φέρει την υπογραφή του Χρήστου Δήμα και της Ζωής Κοϊβάρη, θα παίξουν και άλλοι αγαπητοί ηθοποιοί, όπως η Ηρώ Πεκτέση, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Νίκος Ορφανός, ο Χάρης Μαυρουδής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This