Χαμός στον αέρα! Καβγάς Ευαγγελάτου – Λιάτσου για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Τσακώθηκαν στον αέρα οι δυο δημοσιογράφοι

Must Read

Την ώρα που τα ΜΜΕ «βομβαρδίζουν» με εικόνες από την εμπόλεμη κατάσταση σε περιοχές της Ουκρανίας, με αρκετές εικόνες να αποτυπώνουν την απόλυτη φρίκη και τον πανικό, συνίσταται προσοχή για τα fake news τα οποία αποτελούν όπλο της προπαγάνδας και από τις δύο πλευρές.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λιάτσος ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Live News για τις συνθήκες που επικρατούν στη Μόσχα, όπως ο ίδιος τις βιώνει. Μάλιστα έκανε αναφορά σε ψευδείς ειδήσεις όπως για παράδειγμα το βίντεο με το τανκς το οποίο ισοπέδωσε ένα αυτοκίνητο και όπως ανέφερε, ήταν τελικά ουκρανικό. 

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Ευαγγελάτου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς ανάμεσά τους και τον παρουσιαστή να μην αφήνει τον δημοσιογράφο να μιλήσει.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This