Όταν το Mega αποκάλυπτε τον διωγμό των Ελλήνων της Μαριούπολης από τους Ουκρανούς ναζί

Must Read

Προβληματισμό και έντονες συζητήσεις προκαλεί το βίντεο που έρχεται στο φως, από ρεπορτάζ του Mega, προ οκταετίας, στο οποίο θίγεται η επικράτηση Νεοναζιστικής οργάνωσης στην Ουκρανία, που αγωνιζόταν για τον διωγμό των μειονοτήτων, συμπεριλαμβανομένων και των Ελλήνων.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα Tik-Tok αναφέρεται ότι η νεοναζιστική οργάνωση «Δεξιός Τομέας» έχει πάρει τον έλεγχο της χώρας. Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελλήνων Συλλόγων Ουκρανίας, που μάλιστα δέχτηκε τα άγρια χτυπήματα των μασκοφόρων.

Μάλιστα, τα μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης ήθελαν να κλείσουν τα σχολεία των μειονοτήτων, συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών, που τότε απαριθμούσαν στην Ουκρανία τα 40.

@nemesis_gr_21

♬ πρωτότυπος ήχος – ΝΕΜΕΣΙΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This