Δευτέρα 14/6/2021

GNTM2: Το «κορίτσι με τα τατουάζ» προκάλεσε έριδες ανάμεσα σε Καγιά και Ηλιάνα! (video)

Το «κορίτσι με τα τατουάζ» δίχασε τους κριτές του «Greece’s Next Top Model» και έγινε η αφορμή για την πρώτη αντιπαράθεση της σεζόν ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η 24χρονη Ειρήνη Θεοδωράκη έχει μπόλικα τατουάζ στο σώμα της, κάτι που βρήκε εντελώς αντίθετη τη Βίκυ Καγιά, η οποία της είπε πως δεν μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα μοντέλου.

Η Ηλιάνα, όμως είχε αντίθετη άποψη, υποστηρίζοντας πως τα τατουάζ δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας για καριέρα στο μόντελινγκ.

«Έχω μείνει με τόσα τατουάζ. Είναι λάθος τόσα τατουάζ. Το κορίτσι να δουλέψει δεν μπορεί. Πού το έχεις δει αυτό;», είπε αρχικά η Καγιά στον Άγγελο Μπράτη, στον οποίο, όμως, άρεσαν τα συγκεκριμένα τατουάζ.

Στη συνέχεια, η αντιπαράθεση συνεχίστηκε ανάμεσα σε Καγιά και Παπαγεωργίου, με τη δεύτερη να λέει στην κοπέλα πως, όντως έχει στο σώμα της πολλά τατουάζ, όμως ήθελε να της δώσει μία ευκαιρία.

Η Βίκυ Καγιά τη στιγμή της ψηφοφορίας είπε «όχι», γιατί τόνισε πως θεωρεί ότι τα τατουάζ που φέρει στο κορμί της είναι υπερβολικά για να κάνει καριέρα και εκείνη έβαλε τα κλάματα.

Τελικά, η Ειρήνη κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, καθώς οι υπόλοιποι τρεις κριτές ψήφισαν «ναι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ