«Κάθε μέρα με τη Μάριον» στο Open

Must Read

Πρεμιέρα θα κάνει τελικά στις 21 Μαρτίου η Μάριον Μιχελιδάκη, στις 14.00, στο Open! Η έμπειρη δημοσιογράφος, που μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό της ΕΡΤ και έκανε το μεγάλο βήμα να αφήσει τη μονιμότητα της κρατικής τηλεόρασης, εργάζεται νυχθημερόν για τη νέα της εκπομπή «Κάθε μέρα με τη Μάριον» στο κανάλι της Παιανίας μαζί με τους συνεργάτες της.

Η αρχική ημερομηνία που προγραμμάτιζαν να γίνει η πρεμιέρα της εκπομπής της πέρασε, και αυτό γιατί η επικαιρότητα του πολέμου στην Ουκρανία αλλάζει κάθε λεπτό τα σχέδια του σταθμού, με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα το κανάλι να έχει μετατραπεί σε ενημερωτικό, έχοντας ανεβάσει τα ποσοστά τηλεθέασης όλων των ζωνών.

Ωστόσο, η παραγωγή της είναι infotainment και η καινούργια εκπομπή είναι στη δικαιοδοσία του τομέα ψυχαγωγίας και άρα της Χρύσας Μασούρου, και όχι του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος διευθύνει το κομμάτι της ενημέρωσης. Οι μαραθώνιες ενημερωτικές συνδέσεις στο Open θα κρατήσουν σίγουρα μέχρι και την Παρασκευή, και μετά θα αποφασιστεί αν το κανάλι θα μπει σε κανονική ροή για να επιστρέψουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This