Ρόλος… σταθμός για τον «Σεβαστό» Αναστάση Ροϊλό – Ντύνεται Χορν

Must Read

Πολλές θαυμάστριες αναρωτιούνται ποια θα είναι τα βήματα του Αναστάση Ροϊλού, που επί τρεις τηλεοπτικές σεζόν έχει τρελάνει το γυναικείο κοινό ως «Νικηφόρος» στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1. Ο απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών, του Τμήματος Θεάτρου, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κατέβηκε από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στην πρωτεύουσα και, όπως φαίνεται, ήρθε για να μείνει μια και, εκτός από τον έρωτά του με την Ερριέτα Μανούρη (τη τηλεοπτική Σεμίνα στον «Σασμό»), έχει ακόμα έναν λόγο για να συνεχίσει στην Αθήνα και, μάλιστα, με άλλο ονοματεπώνυμο, βαρύ σαν ιστορία!

Βλέπετε, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα πετάξει από πάνω του το επίθετο Σεβαστός για να προβάρει το Χορν, μια και θα έχει μπροστά του ακόμα μία μεγάλη επαγγελματική πρόκληση, ενσαρκώνοντας έναν από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς που πέρασαν από το θεατρικό σανίδι της Ελλάδας. Όλα αυτά θα γίνουν για τις ανάγκες της νέας σειράς της ΕΡΤ με τίτλο «Φλόγα και Άνεμος», η οποία θα έχει έντονο στοιχείο από τις «Άγριες μέλισσες», αφού, εκτός από τον Δημήτρη Σαμόλη (που υποδύθηκε τον γυναικολόγο που ερωτεύτηκε τη Θεοδοσία, την πρώτη γυναίκα του Λάμπρου Σεβαστού), και ο Ροϊλός θα αφήσει το στίγμα του στην κρατική τηλεόραση!

Κι αν ο πρώτος πρόκειται να ενσαρκώσει τον άντρα της Κυβέλης, ο Ροϊλός θα εμφανιστεί ως «Χορν» στη σειρά που θα φωτίσει τη ζωή της θρυλικής ηθοποιού Κυβέλης και τον έρωτά της για τον «γέρο της δημοκρατίας»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This