Τι εκπομπές θα παρουσιάσει η Μαρία Μπακοδήμου στο OPEN

Must Read

Η Μαρία Μπακοδήμου θα επιστρέψει στις τηλεοράσεις μας παρουσιάζοντας δύο εκπομπές στο Open: ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι και μια εκπομπή μόδας.

«Μου αρέσουν οι αλλαγές διότι πάντα δημιουργούν μια διάθεση ανανέωσης. Έτσι, φέτος θα είμαι στο Open. καλοκαιριού. Τα πρότζεκτ που μου πρότειναν από τον σταθμό ήταν τόσο ελκυστικά που η θετική μου απάντηση ήταν μονόδρομος», αναφέρει στο περιοδικό People.

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το τηλεπαιχνίδι «Ένας για Όλους», με τη Μαρία ως παρουσιάστρια για πρώτη φορά σε ένα παιχνίδι: «Το συγκεκριμένο format μου άρεσε γιατί, πέρα από μια πρόκληση, είναι παρεΐστικο. Η ομάδα που παίζει είναι μια παρέα που διεκδικεί το όνειρό της: από το να κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό μέχρι να ανοίξει ένα εστιατόριο. Ουσιαστικά παίζουν για αυτό το όνειρο-στόχο. Η διαφορά είναι πως ένας από αυτούς έχει ηγετικό ρόλο, που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Αυτός είναι ο Ένας για Όλους».

Το δεύτερο πρότζεκτ έχει άμεση σχέση με τη μόδα και το στιλ: «Η συγκεκριμένη εκπομπή θα ασχοληθεί με το makeover. Μια γυναίκα που για κάποιο λόγο μπορεί να έχει αφήσει τον εαυτό της έρχεται σε εμάς, ύστερα από προτροπή είτε ενός φίλου είτε ενός συγγενή, ώστε να ανανεώσει την εικόνα της μέσα από τις στιλιστικές συμβουλές που θα της δώσουμε», αποκαλύπτει.

Η τελευταία της τηλεοπτική συνεργασία ήταν με την εταιρεία Acun Medya στο Power of Love. Τα γυρίσματα γίνονταν στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα για ενάμιση χρόνο περίπου να ζει τους περισσότερους μήνες εκεί.

«Από τον ΣΚΑΪ μου έγινε μια πρόταση, την οποία δεν βρήκα ελκυστική. To Power of Love δεν θα ήθελα να το παρουσιάσω ακόμα κι αν γινόταν ξανά. Ήταν κάτι που είχα πει και στην παραγωγή του παιχνιδιού. Θεωρώ πως έκανε τον κύκλο του με εμένα στην παρουσίαση. Επιπλέον, δεν ήθελα να βρίσκομαι για ακόμα μία χρονιά εκτός Ελλάδας. Βέβαια, έζησα πανέμορφα στην Τουρκία. Η δε Κωνσταντινούπολη έχει καταπληκτική ενέργεια. Ήταν κάτι που ένιωθα κάθε φορά που προσγειωνόμουν στην Πόλη. Την αγάπησα», είπε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This