Δείτε γιατί δεν… τρίζει πλέον η καρέκλα του Γιώργου Παπαδάκη

Must Read

Στον Ant1 μετά τα κρούσματα με τις σπασμένες καρέκλες πήγαν για… ψώνια και προμηθεύτηκαν άλλες, περισσότερο γερές.

Αφορμή για τις νέες αγορές ήταν το ατύχημα του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη on air, όταν έσκυψε προς το μέρος της συμπαρουσιάστριάς του για να δει κάτι και η καρέκλα γλίστρησε ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, σημειώθηκε κι άλλο ένα ατύχημα στον καθηγητή Ιωάννη Μάζη, την ίδια μέρα με την «τούμπα» του Γιώργου Παπαδάκη, όμως αυτό δεν βγήκε στον αέρα κατά την διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο καλεσμένος δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης είχε μια παρόμοια εμπειρία στην καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή του Ant1. Ενώ συνομιλούσε με τους υπολοίπους σε πάνελ, γλίστρισε η καρέκλα του έχοντας τα ίδια αποτελέσματα.

Έτσι, από σήμερα το πρωί αντικαταστάθηκαν όλες οι παλιές καρέκλες για να νιώθουν πλέον παρουσιαστές και καλεσμένοι περισσότερο ασφαλείς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This