Ο Μουτσινάς ξανά απέναντι από τη Ζέτα, λόγω χαμηλών «πτήσεων»

Must Read

Ο Μουτσινάς κάνει… πειράματα φέτος, αλλά το τηλεοπτικό κοινό δεν τον ακολουθεί! Δύσκολη η χρονιά για τον παρουσιαστή στη θεαματικότητα, αλλά και πώς να είναι εύκολη αφού δεν υπάρχει χιουμοριστικό τηλεοπτικό υλικό να σχολιάσει, καθώς πρωί, μεσημέρι, βράδυ ακούμε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου!

Aπό τις 27 Απριλίου, λοιπόν, θα βρεθεί ξανά απέναντι από την κολλητή του Ζέτα Μακρυπούλια που «Ρουκζουκάρει» γερά στον ΑΝΤ1! Tα πίσω μπρος έρχονται για μία ακόμη φορά στον Σκάι, καθώς ο Ευαγγελάτος «δάγκωσε» για τα καλά τον Μουτσινά!

Δεν πέρασε πολύς καιρός, λοιπόν, από τότε που στο κανάλι του Φαλήρου αποφάσισαν τη μετακόμιση του Νίκου Μουτσινά μία ώρα αργότερα, δηλαδή το απόγευμα, και το «Καλό μεσημεράκι» ξαναεπιστρέφει με συνοπτικές διαδικασίες στο… μεσημέρι!

Η αλήθεια είναι ότι τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν ακόμα χαμηλότερα από αυτά που έκανε πριν η εκπομπή του. Κάτι η αλλαγή της ώρας, κάτι η επικαιρότητα, καθώς η εκπομπή βρέθηκε απέναντι από τον Ευαγγελάτο, το «Καλό μεσημεράκι» περιορίστηκε ξαφνικά στο 10%, αφού ακόμα και με το «Rouk Zouk» απέναντι η εκπομπή δεν είχε κάνει ποτέ 10%.

Αμέσως στον Σκάι σήμανε συναγερμός, με αποτέλεσμα να ενεργήσουν άμεσα στο πρόγραμμα και να ζητήσουν την επιστροφή της εκπομπής στις 15.00 προτού να είναι πολύ αργά. Οπερ και εγένετο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τις κόρες της και τη συνόδευσε με ένα μήνυμα μετά την είδηση του διαζυγίου της

Μετά από 18 χρόνια γάμου, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ...

More Articles Like This