Ο Έλληνας που στέρησε 237 εκ. ευρώ από τον Βαγ. Μαρινάκη και οι κραυγές των «φιλικών» ΜΜΕ

Must Read

Το δεύτερο ποδοσφαιρικό παιδί του Βαγγέλη Μαρινάκη η Αγγλική Νότιγχαμ το βράδυ της Τρίτης έδινε κρίσιμο αγώνα στην Τσάμπιονσιπ για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Αγωνιζόταν στην έδρα της Μπόρνμουθ και ήθελε τη νίκη για να εξασφαλίσει την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος Η άνοδος συνοδευόταν και από ένα μπόνους ανταγωνιστικότητας που φθάνει τα 200εκ. λίρες (περίπου 237 εκ. ευρώ).

Ατυχώς για τον Έλληνα ιδιοκτήτη της Νόιιγχαμ η Μπόρνμουθ νίκησε με 1-0, εξασφάλισε την άνοδό της στην Πρέμιερ και μαζί το σχετικό μπόνους. Η Νότιγχαμ θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία μέσω αγώνων μπαράζ.

Το «θέμα» για τα ΜΜΕ που έχουν φιλικές ή εξαρτώμενες σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη δεν ήταν η νίκη της Μπόρνμουθ, αλλά η διαιτησία! Στέκονται σε μια φάση στο 41ο λεπτό όταν επιθετικός της Νότιγχαμ ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Μπόρνμουθ, αλλά ο βοηθός διαιτητή είχε σηκώσει τη σημαία θεωρώντας ότι ο επιθετικός ήταν σε θέση οφ σάιντ.

Στην Τσάμπιονσιπ δεν υπάρχει VAR, άρα τη ετυμηγορία του βοηθούν διαιτητή είναι νόμος. Στην Αγγλία ουδείς ασχολήθηκε με τη φάση αυτή. Ούτε οι τα ΜΜΕ του Νότιγχαμ που απλά φιλοξένησαν τις δηλώσεις σε βάρος της διαιτησίας από τον προπονητή της ομάδας.

Μόνο στην Ελλάδα… σηκώθηκε σκόνη. Η ιστορία αποκτά και ίντριγκα αφού ο βοηθός διαιτητή είναι Έλληνας. Λέγεται Κώστας Χατζηδάκης είναι 37 χρόνων, έχει γεννηθεί από Έλληνες γονείς και θεωρείται από τους καλούς στον τομέα του με πολλές πετυχημένες διαιτησίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This