Ποιος πασίγνωστος anchorman φωτογραφήθηκε με την κόρη του στο τραπέζι των ειδήσεων;

Must Read

Δεν είναι κάτι που βλέπουμε συχνά, αλλά, στην εποχή των social media, όλα είναι πιθανά!

Όπως, για παράδειγμα το να δούμε την κόρη γνωστού παρουσιαστή κεντρικού δελτίου ειδήσεων μεγάλου σταθμού να… στρογγυλοκάθεται δίπλα του στο πλατό, εκεί όπου, συνήθως, κάθονται οι καλεσμένοι του.

Αυτό, ακριβώς, δηλαδή που συνέβη με τον Αντώνη Σροίτερ, ο οποίος, στα παρασκήνια του δελτίου της Τρίτης 24/9, κάλεσε τη μεγάλη του κόρη, Νάντια, να κάτσει μαζί του στο τραπέζι όπου παρουσιάζει τις ειδήσεις.

Ένα ασυνήθιστα τρυφερό στιγμιότυπο, που, φυσικά, δεν μπορούσε παρά να απαθανατιστεί από συνεργάτη του γνωστού δημοσιογράφου και να αναρτηθεί από τον ίδιο στο Instagram του, συνοδευόμενο από μια απίθανη, πραγματικά, λεζάντα:

«Από αυτήν την καρέκλα έχουν περάσει πρωθυπουργοί, διεθνείς προσωπικότητες, κορυφαίοι επιχειρηματίες. Η πιο σημαντική προσκεκλημένη κάθισε χθες. Και ο μπαμπάς «ψάρωσε» για πρώτη φορά εντός studio #mydoughtermylife».

«Χαζομπαμπάς» από τους λίγους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This