X Factor: Ένα επεισόδιο με «αίμα», δάκρυα και ιδρώτα (video)

Must Read

Όλα τα είχε το προηγούμενο επεισόδιο του X Factor. Ατύχημα, πολύ κλάμα από κριτές και διαγωνιζόμενους και φυσικά πολύ ιδρώτα από τους διαγωνιζόμενους, λόγω άγχους και όχι μόνο…

Το «ατύχημα» συνέβη όταν ένας διαγωνιζόμενος ο Βασίλης Οπαλίτης έπεσε από τη σκηνή.

Ο διαγωνιζόμενος ήθελε να πάει κοντά στους κριτές για να τους ευχαριστήσει που τον πέρασαν στην επόμενη φάση. Όμως, όπως φαίνεται, δεν πρόσεξε το κενό που υπήρχε μεταξύ της σκηνής και των θέσεων των μελών της επιτροπής,  με αποτέλεσμα να χαθεί για ένα δευτερόλεπτο από τα μάτια όλων μας, πέφτοντας μέσα.

Ο Βασίλης δηλώνει καλά και εμείς χαιρόμαστε, αφού πρώτα «κλάψαμε» με την πτώση του…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=50&v=s9-mWMU427c

Ο 22χρονος Αναστάσης Οικονόμου εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές ερμηνεύοντας τη «Ρόζα» του Δημήτρη Μητροπάνου, το οποίο αφιέρωσε στον πατέρα του που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Τελείωσε το τραγούδι αφήνοντας συγκινημένους τον ίδιο τον τραγουδιστή που βούρκωσε και, από την κριτική επιτροπή, τον Γιώργος Θεοφάνους και την Μελίνα Ασλανίδου.

«Να σου πω, συγκινήθηκα τώρα γιατί θυμήθηκα τον Δημήτρη. Μου ήρθε η εικόνα του Δημήτρη να χορεύει», είπε η Μελίνα δακρυσμένη. «Κι εγώ έτσι έπαθα», συμφώνησε ο Θεοφάνους.

Η 22χρονη Σταυρούλα Δημητροπούλου επέλεξε να ερμηνεύσει το “Make you feel my love” της Adele και προς το τέλος του τραγουδιού προσπαθούσε με τρεμάμενη φωνή να το ολοκληρώσει πρώτα και να κλάψει μετά.

«Συγκινήθηκες;», ρώτησε η Μελίνα Ασλανίδου, με την διαγωνιζόμενη να απαντάει «Συγκινήθηκα γιατί αυτό το τραγούδι μου θυμίζει τον παππού μου».

Τότε, η Μελίνα σηκώθηκε να την πάρει αγκαλιά και έμεινε μαζί της στη σκηνή μέχρι να πάρει τα 4 «ναι» των κριτών.

https://www.youtube.com/watch?v=auuSoyLcRdg

Ο Ηλίας Ζάχος τραγούδησε στο X Factor «Keep the faith» του Bon Jovi, έχοντας εμπειρία πάνω στο τραγούδι και συνηθισμένος στο «σανίδι».

Φαινόταν σίγουρος ότι θα περάσει, όμως οι κριτές είχαν άλλη άποψη«Άκουσα μια μίμηση στη φωνή σου. Λίγο Bon Jovi, λίγο Axl Rose, ένα συνονθύλευμα. Και δεν άνοιγε η φωνή σου, ήταν πολύ… κομπρεσαρισμένη, όχι από τους τεχνικούς μας εδώ, αλλά από τον λαιμό σου», είπε ο Χρήστος Μάστορας, με τους υπόλοιπους κριτές να συμφωνούν μαζί του.

«Αισθάνθηκα σαν να είμαστε στο Muppet Show και κάποιοι μιμούνται Bon Jovi», σχολίασε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Ο Ηλίας έφυγε χωρίς να πάρει το εισιτήριο για το bootcamp δηλώνοντας «Δεν τους άρεσε η φωνή μου, ήταν λίγο κομπρεσαρισμένη, μου είπαν. Πώς το ένιωσα εγώ; Δεν το ένιωσα έτσι. Ότι μιμούμαι τη χροιά Bon Jovi και Guns N’ Roses και τέτοια. Δεν μιμούμαι. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο για την κριτική».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This