Τον κάλεσε για κράχτη και αυτός τον… έκραξε – Γιατί ο Ουγγαρέζος τα… χώνει στον Τανιμανίδη (video)

Must Read

Ενόχληση, αμηχανία και εκνευρισμό προκάλεσε στον Σάκη Τανιμανίδη ερώτηση για τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του Boom, με αποτέλεσμα να απαντήσει ειρωνικά. Πιο συγκεκριμένα, δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ισχύει ότι έχουν δώσει προθεσμία στο σόου να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης μέχρι 18 Οκτωβρίου και εκείνος του είπε «νομίζω ότι είναι 18 Οκτωβρίου 16:15 το απόγευμα, 16:16 πάρε με τηλέφωνο».

Στο «Πρωινό», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πολλά να σχολιάσει για όσα είπε ο Τανιμανίδης και στο τέλος αποκάλυψε πως ο ίδιος είχε κληθεί στο Boom ως «κράχτης».

Συγκεκριμένα, ο Ουγγαρέζος τόνισε: «Διέκρινα μια δυσφορία στο τέλος όταν τον ρώτησαν για τα τηλεοπτικά. Νομίζω ότι γνωρίζει κι εκείνος και η εταιρεία που ανέλαβε το pr ότι θα ερωτηθεί. Γιατί κι εμένα με πήραν να πάω, απίστευτο γιατί δεν έχω καμία σχέση με τον άνθρωπο, δεν τον ξέρω καν. Δεν θα πήγαινα ποτέ σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω, ούτε για να τον στηρίξω ούτε για να του πω χρόνια πολλά. Δεν πάω σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Στο πλαίσιο της δουλειάς, αν πληρωθώ θα πάω. Το κάλεσμα είναι, προφανώς, για να δείξουμε την επιτυχία της επιχείρησής μας. Δεν τον γνωρίζω, με καλεί ως κράχτη», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και συνέχισε:

«Δεν έχεις προσλάβει τις κάμερες να σε ρωτούν αυτά που θες να σε ρωτούν για την προώθηση της επιχείρησής σου. Θα σε ρωτήσουν και αυτό. Κι επειδή ενημερώθηκα ότι όταν έκλεισαν οι κάμερες τους είπε ‘’ρε παιδιά εγώ σας φώναξα για να πούμε για την επιχείρηση κι εσείς με ρωτάτε για τέτοια’’; Έτσι είναι τα πράγματα. Είναι μέσα στο παιχνίδι αυτό. Δείχνει μια ειρωνεία που δεν μου αρέσει καθόλου».

Ακολουθεί το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=z4_DwPlV8y8

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This