«Πακέτο» στον Σκάι Ηλιάνα και Χριστοπούλου ;

Must Read

Αυτές οι δύο πάνε και μόνες τους αλλά και… πακέτο! Ο Σκάι, εκτός του ότι θέλει να έχει στο δυναμικό του την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη μάνατζέρ της Έλενα Χριστοπούλου σε διαφορετικές παραγωγές, θέλει και να βάλει τις δύο συνεργάτιδες από τον Γενάρη του 2023 σε ένα ιντριγκαδόρικο πρότζεκτ από το εξωτερικό!

Ως γνωστόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πηγαίνει… με φόρα στο κανάλι του Φαλήρου και, όπως όλα δείχνουν, δεν θα ξεχειμωνιάσει… στα Κανάρια Νησιά, παρουσιάζοντας το ερωτικό reality «Love Island». Άλλωστε, τα γυρίσματα θα γίνουν το καλοκαίρι και, όπως λέγεται, η μετάδοσή του θα ολοκληρωθεί τα Χριστούγεννα.

Την ίδια στιγμή, κοντά σε συμφωνία με το κανάλι είναι και η Έλενα Χριστοπούλου, η κολλητή φίλη και booker της Ηλιάνας. Η πρώτη μιλά με την παραγωγή του νέου κύκλου του «My Style Rocks» (που θα μεταδοθεί το πρώτο μισό της σεζόν) για να είναι ένα από τα πρόσωπα που θα καθίσουν σε μία από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής του reality μόδας, με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Από τις αρχές του 2023 και έπειτα οι δυο τους θα είναι τηλεοπτικά ελεύθερες και ωραίες, ενώ οι φήμες τις θέλουν να αναλαμβάνουν μαζί μια νέα εκπομπή στον σταθμό, η οποία θα απευθύνεται περισσότερο στο γυναικείο κοινό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This