«Πάγωσε» η Φαίη Σκορδά με το «γλείψιμο» του Λιάγκα στον Μητσοτάκη

Must Read

Το δεξί χέρι του Μητσοτάκη είχαν καλεσμένο σήμερα οι παρουσιαστές της εκπομπής «Πρωινό», προκειμένου να μιλήσει για τον… σύντροφό του, τον γάμο τους αλλά και το «άνοιγμα» του πρωθυπουργού στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Ο Αλέξης Πατέλης, ο οποίος αναφέρθηκε στον γάμο που στο Ηνωμένο Βασίλειο, ευχήθηκε να μπορέσει να παντρευτεί σύντομα και στην Ελλάδα, ενώ υποσχέθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ότι θα είναι καλεσμένοι.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής επέλεξε να κλείσει την συνέντευξη, με έναν τρόπο που προκάλεσε αλγεινές εντυπώσεις και όπως φάνηκε στην κάμερα, προκάλεσε έντονη αμηχανία και στην Φαίη Σκορδά.

«Ευχαριστούμε πολύ Αλέξη, τα φιλιά μας στο Μαξίμου» ακούστηκε να λέει ο Γιώργος Λιάγκας και εκείνη τη στιγμή η Φαίη με ένα απότομο τίναγμα του κεφαλιού της, γύρισε και τον κοίταξε «παγωμένη»

https://twitter.com/Marka2_/status/1537012168692047873

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This