«Έφαγε παντόφλα» on air! Παντρεμένος έψαχνε πλατωνική σχέση μέσω TV (video)

Must Read

«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» λένε ο σοφός λαός, αλλά και το παλιό σίριαλ του ΑΝΤ1, ωστόσο ένας από αυτούς είχε, καθώς φαίνεται, εκτός από ψυχή και τα «άντερα» να βγει σε τηλεοπτική εκπομπή αναζητώντας σχέση.

Ο λόγος για τον Σάκη, ο οποίος διαθέτει δικό του κανάλι στο YouTube κι έχει εμφανιστεί παλαιότερα στο «Ελλάδα, έχεις ταλέντο». Προχθές, λοιπόν, βγήκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια ζητώντας από την παρουσιάστρια να του βρει πλατωνική -όπως διευκρίνισε- σχέση.

Ενώ όμως μιλούσε μαζί της την ώρα που η εκπομπή ήταν στον αέρα, τους διέκοψε ένα τηλεφώνημα. «Είμαι η γυναίκα του Σάκη και δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έχει πάει να κάνει εκεί πέρα!» ακούστηκε μια θυμωμένη γυναικεία φωνή και… πάγωσαν όλοι όσοι βρίσκονταν στο πλατό.

Η Αννίτα έμεινε άφωνη και ο επίδοξος… γαμπρός της έκανε νόημα να κόψει την τηλεφωνική γραμμή. «Τι να κόψω; Μου είπαν από το κοντρόλ ότι πήρε η γυναίκα σου κι είναι έξαλλη. Είσαι παντρεμένος;» του ψιθύρισε η Πάνια.

«Σάκη, με ακούς; Τι είναι αυτά που κάνεις; Με έχει πάρει όλος ο κόσμος τηλέφωνο, έχω γίνει ρεζίλι! Και μη μου πεις ότι δεν είναι αυτό που νομίζω» επέμεινε η σύζυγος, με την Αννίτα να τον διώχνει κακήν κακώς στα επόμενα δευτερόλεπτα. «Ωραία, να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τη φίλη μας… Σε ευχαριστώ κι εσένα, φίλε. Φύγε. Φύγε τώρα, στο σπίτι σου, τελείωνε, έλα. Λέω κι εγώ ”πλατωνική, πλατωνική, πλατωνική”… Σάκη, πήγαινε τώρα και φτιάξ’ το, μάζεψέ το, γεια… Θα μας τρελάνει τελείως;» είπε έξαλλη η παρουσιάστρια. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις κολλάει το «έχει συμβεί και στα καλύτερα σπίτια».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=u4MJJvPiPVk

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This