Γιώργος Σπανέας: «Μην είναι φούσκα και σκάσει η έρευνα Βουρλιώτη»

Must Read

Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Διαιτητών, Γιώργος Σπανέας μίλησε στη «Δίκη στο Open» για την έρευνα Βουρλιώτη περί μαύρου χρήματος στους διαιτητές.

Είπε:

«Μην είναι καμιά φούσκα και σκάσει. Όλα ξεκινούν με τύμπανα και στο τέλος δε γίνεται τίποτα. Να καταθέσει ο κ. Βοργιάς, αλλά θα πρέπει αυτά να αποδειχθούν. Συνήθως στην πορεία εξανεμίζονται. Όλα αυτά που είχατε βγάλει στην πορεία, αποδείχθηκαν μηδέν. Υπάρχει πρόβλημα με τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, είναι χρονοβόρα όλα. Δεν είναι κοινωνία αγγέλων το ποδόσφαιρο, δούναι και λαβείν είναι κι εκεί. Τότε με τα στημένα μόνο ο πρόεδρος του Βόλου είχε πάει μέσα, τσάμπα ταλαιπωρήθηκε. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα και για τους διαιτητές. Το πόθεν έσχες το θεωρώ αστείο. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχα ξεχάσει να δηλώσει 1 εκ. ευρώ. Κανείς δεν ξέρει αν πληρώνονται τα πρόστιμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This