Ο Τατσόπουλος έπαθε έμφραγμα on air (video)

Must Read

Λαχτάρησαν οι παρουσιαστές αλλά και το τηλεοπτικό κοινό στον αέρα της εκπομπής «Εκτός Γραμμής», του Alpha με καλεσμένους τον Πέτρο Τατσόπουλο και τον Δημήτρη Βίτσα.

Οι καλεσμένοι μιλούσαν για το προσφυγικό όταν μια γκριμάτσα αδιαθεσίας φανέρωσε ότι ο κ. Τατσόπουλος αισθάνθηκε έναν πόνο και ζήτησε διακριτικά να αποχωρήσει αφού διευκρίνισε ότι είχε μια ενόχληση στο στήθος. 

«Θα μου επιτρέψετε επειδή αισθάνομαι έναν ισχυρό πόνο στο στήθος να αποχωρήσω», είπε.

https://www.youtube.com/watch?v=n-A1wqyC_3Q

Αμέσως μετά τις διαφημίσεις, ο Τάκης Χατζής δήλωσε: «Είχαμε ένα δυσάρεστο περιστατικό, είχαμε την λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου. Ήταν εδώ μαζί μας μαζί με τον γιατρό τον κ. Λύρα να παρουσιάσουν ένα θέμα. Είναι μαζί του και ο κ. Βίτσας, έχουμε ενημερώσει και το ασθενοφόρο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, ο Πέτρος είναι γερός».

https://www.youtube.com/watch?v=LuDSY5TKO9c

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη ανεύρυσμα και πρόκειται να εισαχθεί στο χειρουργείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This