Ζώνουν τα φίδια τα κορίτσια του GNTM – Ποια θα ξαναγυρίσει και ποια θα αποχωρήσει (video)

Must Read

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινό», μία από τις δύο κοπέλες που αποχώρισαν από το ριάλιτι στη δοκιμασία της κάθετης πασαρέλας ύψους 30 μέτρων, θα επιστρέψει στο σπίτι! Η κοπέλα αυτή είναι η Κατερίνα Πεφτίτση με τα μπλε μαλλιά, που θα προσπαθήσει για άλλη μια φορά να κατακτήσει τον τίτλο του next top model, αλλά χωρίς επιτυχία…

Τα μοντέλα φοβήθηκαν αρκετά με την προηγούμενη δοκιμασία, αλλά θα προτιμούσαν να το ξανακάνουν αν ήξεραν τι τους έμελλε στην επόμενη δοκιμασία, στην οποία θα τους βάλουν να φωτογραφηθούν με …παρέα! Θα αναγκαστούν, αν θέλουν να προχωρήσουν στις επόμενες δοκιμασίες του GNTM, να φωτογραφηθούν κρατώντας στα χέρια τους φίδια.

Πέρα από την ξαφνική επιστροφή, γνωρίζουμε και την «ξαφνική» αποχώρηση του νέου επεισοδίου, που είναι η Αργυρώ Μαγκλάρη, «ένα κορίτσι με αυτοπεποίθηση που έλεγε ότι είναι καλύτερη από τις άλλες και ότι θα τα καταφέρει, δεν θα τα καταφέρει στη δοκιμασία της Δευτέρας κι έτσι θα αποχωρήσει», όπως σχολίασε ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=40&v=q_TUjl25Z_w

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This