Άγριες Μέλισσες: Δείτε εικόνες από το χωριό που κτίστηκε ειδικά για τις ανάγκες της σειράς! (video)

Must Read

Έκαναν θεαματική πρεμιέρα με διθυραμβικά σχόλια στα social media από τους τηλεθεατές και έκτοτε, με κάθε τους νέο επεισόδιο, σπάνε τα… κοντέρ της τηλεθέασης!

Για τις «Άγριες Μέλισσες» ο λόγος, την πολυσυζητημένη νέα ελληνική δραματική σειρά του ΑΝΤ1, η οποία εξελίσσεται στη δεκαετία του ’50.

Η σειρά, την οποία σκηνοθετεί ο Λευτέρης Χαρίτος, ενώ το σενάριο της υπογράφει η Μελίνα Τσαμπάνη, έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 29/9 και την Πέμπτη 03/10 ολοκλήρωσε την πρώτη εβδομάδα προβολής της, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό.

Κάτι, λίγο πολύ αναμενόμενο, καθώς πρόκειται για μια εξαιρετικά φροντισμένη παραγωγή (έχει χαρακτηριστεί η ακριβότερη εγχώρια της τελευταίας δεκαετίας), με ένα θαυμάσιο πολυπληθές καστ ηθοποιών, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η λεπτομέρεια στην αναπαράσταση της εποχής μέσω σκηνικών και κοστουμιών.

Μάλιστα, για τις ανάγκες της σειράς, στο Στούντιο Κάπα στα Σπάτα στήθηκε «από το μηδέν» ένα ολόκληρο χωριό, που να θυμίζει επαρχία του θεσσαλικού κάμπου του «τότε»!

Δείτε εικόνες από το εντυπωσιακά ρεαλιστικό σκηνικό:

Δείτε το trailer της σειράς:

https://youtu.be/C0LgXMqCeLU

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This