Θα διερευνήσει (;) o Ιωάννης Λιανός την υπόθεση του πρακτορείου Άργος

Must Read

Την πρόθεσή του να πιάσει το νήμα από εκεί που το άφησε η προηγούμενη Επιτροπή Ανταγωνισμού, σε σχέση με την υπόθεση του πρακτορείου διανομής Τύπου Άργος, γνωστοποίησε ο νέος πρόεδρος Ιωάννης Λιανός μέσα από σχετικό δελτίου Τύπου.

Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνει κανείς από το κείμενο που κοινοποιήθηκε στα μέσα και στο οποίο περιγράφονται καταρχάς οι κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν μετά τον Ιούνιο, δηλαδή επί προεδρίας Βασιλικής Θάνου, μετά την απόφαση της ολομέλειας της Επιτροπής Ανταγωνισμού για λήψη ασφαλιστικών μέτρων κατά της Άργος, καθώς πιθανολογήθηκε -μεταξύ άλλων- η παράβαση της καταχρηστικής εκμετάλλευσης δεσπόζουσας θέσης, όπως και αυτή της αδικαιολόγητης άρνησης πώλησης.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, πράγματι, μετά τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων πραγματοποιήθηκε δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση πραγματοποίησης οικονομικού ελέγχου και τη σύνταξη σχετικής έκθεσης αναφορικά με την Άργος, ενώ στη συνέχεια ανετέθη στον εμπειρογνώμονα που πληρούσε τα κριτήρια η εκπόνηση της σχετικής έκθεσης.

Κοινοποίηση

Σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατία» μη εμπιστευτική εκδοχή της έκθεσης, σύμφωνα με τη διαδικασία, κοινοποιήθηκε στα εμπλεκόμενα μέρη, τα οποία έλαβαν τις προηγούμενες μέρες και επιστολή από την Επιτροπή Ανταγωνισμού σχετικά με το εάν έχουν εκκινήσει οι μεταξύ τους διαπραγματεύσεις, οι οποίες βάσει του διατακτικού της συγκεκριμένης απόφασης πρέπει να ολοκληρωθούν εντός συγκεκριμένου χρονικού ορίου.

Ελπίζουμε ότι ο κ. Λιανός θα συνεχίσει την υπόθεση με πνεύμα εξεύρεσης ουσιαστικής λύσης με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία μιας αγοράς με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ας μην ξεχνάμε ότι χωρίς τον Τύπο κανένα πολίτευμα δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται και δεν είναι δημοκρατικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This