Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021

Οι δημοσιογράφοι είναι για να ρωτάνε, κ. υπουργέ!

Μια νέα επικοινωνιακή τακτική φαίνεται ότι ακολουθούν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ο αρμόδιος υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, οι οποίοι κοντεύουν να μετατρέψουν τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους σε στατίφ μικροφώνων.

Το τελευταίο διάστημα, από τον Αύγουστο και μετά, οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι λαμβάνουν μηνύματα στο κινητό τους, για να παραβρεθούν σε συναντήσεις και συνεντεύξεις Τύπου, αλλά ουδείς έχει το δικαίωμα να υποβάλει ερώτηση. Ή σχεδόν κανένας.

Τελευταίο κρούσμα, την περασμένη Παρασκευή, όπου στη συνέντευξη Τύπου για το Μεταναστευτικό μετά τη συνάντηση του κ. Χρυσοχοΐδη με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Γερμανό υπουργό Εσωτερικών οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν ότι θα γίνουν μόνο τρεις ερωτήσεις. Από την ΕΡΤ, το Αθηναϊκό Πρακτορείο και το Γερμανικό Πρακτορείο.

Φυσικά, οι δημοσιογράφοι, επειδή ακόμα δεν είναι διακοσμητικά στοιχεία, ούτε για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αντέδρασαν και αυτά μεταφέρθηκαν στην εκπρόσωπο του υπουργού, χωρίς ωστόσο να επιλυθεί το πρόβλημα.

Πάντως, την υποχρέωση ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ως δημόσιος λειτουργός δεν φαίνεται να την ενστερνίζεται…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ