«Ευτυχείτε» και στην τηλεθέαση για Καινούργιου

Must Read

Ενός καλού… μύρια έπονται για την Κατερίνα Καινούργιου! Ο έρωτας για τον γοητευτικό Φίλιππο Τσαγκρίδη – Παναγόπουλο έχει δώσει… φτερά για να πετά στην παρουσιάστρια, η οποία περνά την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της…

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ερωτευμένη και με όνειρα για το κοινό της μέλλον με τον νεαρό εφοπλιστή, η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε» βλέπει μέρα με τη μέρα τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της να εκτοξεύονται στους πίνακες τηλεθέασης. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις μετρήσεις για την περασμένη Παρασκευή, όταν το πρωινό του Open βρέθηκε μπροστά στο δυναμικό κοινό με 18,2%.

Μάλιστα, η εκπομπή βρισκόταν σταθερά άνω του 20% σε ένα μεγάλο μέρος της μετάδοσής της, φτάνοντας σε τέταρτο και στο 26,2%. Την ίδια στιγμή το «Πρωινό» έπιασε 16,3% στο δυναμικό κοινό, ενώ οι «Κου Κου» του Star παρέμειναν στο 15,6%.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This