Η Νάντια Κοντογεώργη βρήκε (πάλι) θέση παρουσιάστριας

Must Read

Τι και αν οι τηλεθεατές της γύρισαν την πλάτη στην ΕΡΤ, με ένα 3% στην τηλεθέαση, και το «φλΕΡΤ» της με το κοινό δεν ευοδώθηκε. Εκείνη δεν το βάζει κάτω…

Η πρώην ευνοούμενη του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, με συγγενικούς δεσμούς και στο Μέγαρο Μαξίμου, η ηθοποιός Nάντια Κοντογεώργη το έχει βάλει σκοπό να γίνει παρουσιάστρια, ο κόσμος να χαλάσει! Το νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Dot.», παραγωγής Νάνσυς Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου, ετοιμάζεται τελικά για το Star και οι αλλαγές θα είναι πολλές, αρχής γενομένης από τους παρουσιαστές. Ενώ, λοιπόν, γνωρίζαμε ότι παραμένει ως οικοδέσποινα της εκπομπής η ηθοποιός Νάντια Μπουλέ με τον Μίνωα Θεοχάρη να αποχωρεί, τελικά θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο. Ο Μίνως μένει και μια άλλη Νάντια έρχεται, και δεν είναι άλλη από την Κοντογεώργη, που θα του κάνει τηλεοπτική παρέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν γίνονταν οι πρώτες συζητήσεις το καλοκαίρι με τον Σκάι για το «Dot.», το κανάλι είχε ζητήσει να γίνει μερική ανανέωση στα πρόσωπα. Τότε είχε αποφασιστεί να παραμείνει η Νάντια Μπουλέ και να έρθει να καθίσει στον καναπέ της η δημοσιογράφος Ελίνα Παπίλα, ώστε να δημιουργηθεί ένα ωραίο γυναικείο δίδυμο.
Στην πορεία, όταν το πρότζεκτ έφυγε από τα χέρια του Σκάι, ανατράπηκαν όλα.
Το «Dot.», λοιπόν, επιστρέφει στο Star τελικά, όπου η εκπομπή θα ενταχθεί στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, γύρω στη μία, με την εκπομπή να βγαίνει στον αέρα το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Για την ιστορία, η μοναδική επιλογή παρουσιαστών που δέχθηκε, όπως ακούγεται, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς ήταν αυτής της Νάντιας Κοντογεώργη και του ηθοποιού Μίνωα Θεοχάρη, με το σκεπτικό ότι οι δυο τους ταίριαζαν πάρα πολύ στην κωμική σειρά «Το Κάτω Παρτάλι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This