Γιώργος Μαυρίδης-Σάκης Τανιμανίδης: Ξανά μαζί τηλεοπτικά με νέα εκπομπή

Οι σχέσεις των δυο συμπαρουσιαστών και φίλων αποκαταστάθηκαν και ετοιμάζονται να επανέλθουν με νέο τηλεοπτικό project.

Must Read

O Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, έγιναν μαζί γνωστοί μέσα από την ταξιδιωτική τηλεοπτική εκπομπή World Party η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία στον Alpha.

Στη συνέχεια, τα δημοσιεύματα ήθελαν τους δυο πρώην συνεργάτες να έχουν απομακρυνθεί και οι σχέσεις τους να περνούν κρίση με τις φήμες αυτές να κρατούν αρκετά χρόνια.

Η παρουσία όμως του Γιώργου Μαυρίδη στη βάπτιση των δίδυμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη στη Μύκονο, ήταν η απόδειξη πως οι μεταξύ τους σχέσεις αποκαταστάθηκαν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λοιπόν, οι δυο τους ετοιμάζουν νέα συνεργασία, καθώς έχουν έρθει και πάλι κοντά εδώ και μερικούς μήνες και θα επανέλθουν με νέα ταξιδιωτική εκπομπή που όπως φαίνεται είναι και η συνταγή που τους ταιριάζει απόλυτα. Η εκπομπή θα βγει στον αέρα είτε στο μισό της φετινής χρονιάς είτε την επόμενη σεζόν.


 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This