Το μενού της κατηφόρας: «Πιότητα» με Ντάνο και (άθλιο) βουκολικό τηλεπροξενιό για πιο… χαμηλά!

Must Read

Άλλοι ανεβαίνουν με τις σκάλες αυτήν την τηλεοπτική σεζόν για να συναντήσουν την ποιότητα δύσκολα και ανηφορικά και άλλοι κατεβαίνουν με τον ανελκυστήρα για να κλείσουν ραντεβού με την ευκολία σε μια διαδρομή χωρίς επιστροφή!

Γιατί τελικά καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα… Ο ΑΝΤ1 με μια τριαντάχρονη πορεία -τον Δεκέμβριο σβήνει τριάντα κεράκια από την ίδρυσή του- δεν είναι τυχαίο ότι έχει βαφτιστεί ως ο σταθμός για όλη την ελληνική οικογένεια. Και φέτος μάλιστα έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και δημιούργησε σε χαλεπούς οικονομικούς καιρούς τη σειρά εποχής «Άγριες μέλισσες», που πλέον σαρώνει τα πάντα στο διάβα της με 35άρια στην τηλεθέαση.

Αντιθέτως ο Σκάι -κάνοντας μια στροφή προς την ψυχαγωγία- προτίμησε τον εύκολο δρόμο μπρος στην εμπορικότητα φιλοξενώντας τα τελευταία χρόνια άθλια ριάλιτι στα οποία ο τηλεθεατής έβλεπε κάθε φιλόδοξο νεαρό και νεαρά να λιμοκτονεί, να υποσιτίζεται, να λιποθυμά, να μονομαχεί σαν να είναι στο Κολοσσαίο της Ρώμης, να βγάζει τον πιο βάρβαρο εαυτό του για να επιβιώσει στο «Survivor» και να φύγει με πολλά ευρώ στον κορβανά του αλλά και με μια κερδοφόρα «προίκα» δημοσιότητας.

Με γοργούς ρυθμούς αλλά με την όπισθεν… ο Σκάι βλέποντας ότι το πρόγραμμά του καταποντίζεται με τα τηλεπαιχνίδια και τις σειρές που επέλεξε για να φιλοξενήσει στο φετινό του πρόγραμμα -και που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα το «καινούργιο» στον τηλεθεατή –κάνει στροφή 180 μοιρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τη β’ τηλεοπτική σεζόν ετοιμάζει την επιστροφή του ριάλιτι της πείνας «Survivor» στην τέταρτη έκδοσή του, την επαναφορά του… βουκολικού τηλεπροξενιού «Αγρότης μόνος ψάχνει» και το ιντριγκαδόρικο ριάλιτι του στιλ και της μόδας -εδώ ο κόσμος χάνεται, τσαντούλες Λουί Βιτόν για την όρεξη- «My style rocks»…

Έκπληκτοι διαβάσαμε προχθές την ανακοίνωση του σταθμού για την επιστροφή του ριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει», με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη. Το ριάλιτι το είχαμε γνωρίσει παλαιότερα μέσω της προβολής του από τον Alpha, με παρουσιάστρια τότε τη Σίσσυ Χρηστίδου, και είχαμε φρίξει με τους γαμπρούς και τις νύφες και τις πεθερές τους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την εκπομπή που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Σκάι στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν έχουν ξεκινήσει και ο σταθμός έβγαλε και το σχετικό τρέιλερ, όπου οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι ψάχνουν νύφες μέσα από την τηλεόραση…

Από την άλλη μεριά σαν βόμβα έσκασε το τελευταίο εικοσιτετράωρο και μέσα από την εκπομπή του Οpen «Ευτυχείτε» ότι ο Σκάι μετά την αναζωπύρωση της σχέσης του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε έναν τέταρτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor».

Τα πράγματα σε αυτόν τον κύκλο, ωστόσο, θα είναι διαφορετικά, αφού θα παρακολουθήσουμε το «All Stars Survivor» με τη συμμετοχή των πιο δημοφιλών παικτών, όπως του Γιώργου Αγγελόπουλου, του Κωνσταντίνου Βασάλου, του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη… Και επειδή το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς, δεν μας φαίνεται και απίθανο… τώρα που ο Ντάνος έμεινε εκτός tv -καθώς η σειρά όπου θα πρωταγωνιστούσε «κόπηκε»… από τον πιλότο- να τον δούμε να τρέχει πάλι σαν τσακάλι στις εξωτικές παραλίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This