Ο Θάνος Δημάδης έχει πάλι σύντροφο! Η ανάρτηση που φώτισε το σκοτάδι στις ψυχές των Ελλήνων

Στο πιο βαθύ σκοτάδι έρχεται το πιο λαμπερό φως

Must Read

Εκεί που τα πάντα έμοιαζαν χαμένα, έπειτα και από την επίθεση αυτοκτονίας στην γέφυρα της Κριμαίας που φέρνει τον πυρηνικό όλεθρο ένα βήμα πιο κοντά, τον εφιαλτικό χειμώνα με τις ανατιμήσεις, την ανασφάλεια, τα 600.000 νοικοκυριά που πλέον αδυνατούν ακόμα και να έχουν τα απαραίτητα στο τραπέζι τους, μέσα στο πιο βαθύ σκοτάδι, μπορεί να έρθει μία είδηση που θα φέρει τα πάνω κάτω και θα κάνει την ελπίδα να φωλιάσει πάλι στις ψυχές των ανθρώπων.

Πριν από λίγες εβδομάδες, την κατήφεια της επικαιρότητας ήρθε να επιβαρύνει η είδηση του χωρισμού του κορυφαίου δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη, με τον επί οκτώ χρόνια σύζυγό του.

Σήμερα λοιπόν, σαν ουράνιο τόξο έπειτα από μία βαριά καταιγίδα, ο ίδιος ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε πως είναι πάλι ερωτευμένος!

Ανάρτησε μάλιστα και φωτογραφία με το νέο του σύντροφο.

Τα χαρμόσυνα νέα γέμισαν με ελπίδα όσους πίστευαν ότι τα πάντα έχουν χαθεί…

Όλα μοιάζουνε χαμένα μα καλή μου έχω εσένα
Παίρνω φόρα απ’ τη δική σου αγκαλιά, που θα έλεγε και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Δείτε την ανάρτηση του Θάνου Δημάδη:

Ο Θάνος Δημάδης με το νέο του σύντροφο

Υπάρχουν φορές που η ζωή έχει γράψει εκ των προτέρων το σενάριο της ζωής μας. Καταστάσεις και πράγματα ξαφνικά τελειώνουν για να ακολουθήσουν νέα, που ξεκινούν το ίδιο αναπάντεχα. Η ζωή είναι μια συνεχής εναλλαγή μεταξύ τέλους και αρχής νέων ξεκινημάτων στα επαγγελματικά, τα κοινωνικά, αλλά πρωτίστως την αγάπη.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η μετάβαση μέσω ενός διαζυγίου θα μου έφερνε το δώρο ενός νέου πολλά υποσχόμενου κεφαλαίου μπολιασμένου με συναισθήματα, φροντίδα και μεγάλες προσδοκίες που με κάνουν να χαμογελάω στο μέλλον. Καθώς γιορτάζω τα σήμερα γενέθλιά μου αυτήν την ξεχωριστή μέρα, είμαι ευγνώμων για αυτό το δώρο που μου επιφύλασσε η ζωή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This