Οι φυλακές Διαβατών στο Netflix!

Must Read

Αφιερωμένο στις φυλακές Διαβατών, στη Θεσσαλονίκη, είναι ένα από τα επεισόδιο του νέου κύκλου της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix «Inside the World’s Toughest Prisons» («Οι πιο Σκληρές Φυλακές του Κόσμου»)!

Στο 4ο επεισόδιο του 6ου κύκλου, ο οποίος έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 28 Σεπτεμβρίου, οι συντελεστές της σειράς μπήκαν στις φυλακές των Διαβατών, στις οποίες «φιλοξενούνται» τρόφιμοι που έχουν καταδικαστεί για διακίνηση ανθρώπων. Συνομίλησαν μαζί τους, καταγράφοντας, παράλληλα, τα προβλήματα από τον υπερπληθυσμό στις εγκαταστάσεις, καθώς και την έλευση διαρκώς νέων κρατουμένων.

Η σειρά ντοκιμαντέρ καταγράφει τη ζωή των εγκλείστων σε μερικές από τις πιο «σκληρές» φυλακές του πλανήτη, τόσο από τη σκοπιά των κρατούμενων, όσο και από εκείνη των δεσμοφυλάκων και του γενικού προσωπικού, που σχετίζεται με το σωφρονιστικό σύστημα της εκάστοτε χώρας. Ο παρουσιαστής της σειράς, Ράφαελ Ρόου, πρώην κρατούμενος και ο ίδιος, έχει εισέλθει σε δεκάδες φυλακές σε ολόκληρο τον κόσμο, όπου συνομιλεί με κρατουμένους που έχουν καταδικαστεί για διακίνηση ανθρώπων, εμπόριο ναρκωτικών, ακόμη και για φόνο.

Θέτει, δε, ουσιώδη ερωτήματα για το κατά πόσο οι ποινές έχουν όντως αποτρεπτική δράση και αν το σωφρονιστικό σύστημα βοηθά πράγματι όλους αυτούς τους ανθρώπους.

  • Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This