Εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (Ε.Ι.Η.Ε.Α.)

Must Read

Σήμερα, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019, τα μέλη της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (Ε.Ι.Η.Ε.Α.) συνήλθαν σε Γενική Συνέλευση για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου με διετή θητεία.

Η Γενική Συνέλευση εξέλεξε ομόφωνα τα 5 τακτικά και 2 αναπληρωματικά μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ι.Η.Ε.Α.

Τα εκλεγέντα μέλη, αμέσως μετά συγκροτήθηκαν σε Διοικητικό Συμβούλιο, ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Νίκος Χατζηνικολάου
Αντιπρόεδρος: Τάσος Μπούρας
Γραμματέας: Ιωάννης Φιλιππάκης
Ταμίας: Ανδρέας Κουρής
Μέλος: Κωνσταντίνος Γέρου
Αναπληρωματικό Μέλος: Ανδρέας Μιχαλόπουλος
Αναπληρωματικό Μέλος: Κώστας Γκαβούνας

Κατά την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης το Δ.Σ. προέβη σε απολογισμό της 2ετούς θητείας του. Ενδεικτικά αναφέρθηκε ότι κατά την παρελθούσα διετία:

  • Έγιναν συναντήσεις με την Κυβέρνηση, πολιτικά κόμματα αλλά και κλαδικούς φορείς για ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τις εφημερίδες.
  • Υπήρξε έντονη δραστηριοποίηση με σκοπό την εκπόνηση προγράμματος ενίσχυσης των εφημερίδων.
  • Επανεργοποιήθηκε η σχέση της Ε.Ι.Η.Ε.Α. με την ΕΝΡΑ (Ένωση Ευρωπαίων Εκδοτών). Παράλληλα, ο κ. Ν. Χατζηνικολάου εξελέγη στο Δ.Σ. της ΕΝPA.
  • Επετεύχθη σημαντική διεύρυνση των μελών της Ένωσης. Συγκεκριμένα, κατά την έναρξη της θητείας του Δ.Σ., οι εφημερίδες που εκπροσωπούνταν ήταν 9. Δεν απορρίφθηκε καμμία αίτηση εγγραφής στην Ε.Ι.Η.Ε.Α. Σήμερα επί συνόλου 21, εκπροσωπούνται 17 ημερήσιες εφημερίδες.
  • Εκδίδει 2 μηνιαία Ενημερωτικά Δελτία με κλαδικά θέματα και με άρθρα και δημοσιεύσεις στον Διεθνή Τύπο που αφορούν στον κλάδο των εφημερίδων. Τόσο τα Ενημερωτικά Δελτία όσο και τα Δελτία για τον Διεθνή Κλαδικό Τύπο, αποστέλλονται αποκλειστικά στα μέλη της Ε.Ι.Η.Ε.Α.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This