Δευτέρα 14/6/2021

Εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (Ε.Ι.Η.Ε.Α.)

Σήμερα, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019, τα μέλη της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (Ε.Ι.Η.Ε.Α.) συνήλθαν σε Γενική Συνέλευση για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου με διετή θητεία.

Η Γενική Συνέλευση εξέλεξε ομόφωνα τα 5 τακτικά και 2 αναπληρωματικά μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ι.Η.Ε.Α.

Τα εκλεγέντα μέλη, αμέσως μετά συγκροτήθηκαν σε Διοικητικό Συμβούλιο, ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Νίκος Χατζηνικολάου
Αντιπρόεδρος: Τάσος Μπούρας
Γραμματέας: Ιωάννης Φιλιππάκης
Ταμίας: Ανδρέας Κουρής
Μέλος: Κωνσταντίνος Γέρου
Αναπληρωματικό Μέλος: Ανδρέας Μιχαλόπουλος
Αναπληρωματικό Μέλος: Κώστας Γκαβούνας

Κατά την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης το Δ.Σ. προέβη σε απολογισμό της 2ετούς θητείας του. Ενδεικτικά αναφέρθηκε ότι κατά την παρελθούσα διετία:

  • Έγιναν συναντήσεις με την Κυβέρνηση, πολιτικά κόμματα αλλά και κλαδικούς φορείς για ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τις εφημερίδες.
  • Υπήρξε έντονη δραστηριοποίηση με σκοπό την εκπόνηση προγράμματος ενίσχυσης των εφημερίδων.
  • Επανεργοποιήθηκε η σχέση της Ε.Ι.Η.Ε.Α. με την ΕΝΡΑ (Ένωση Ευρωπαίων Εκδοτών). Παράλληλα, ο κ. Ν. Χατζηνικολάου εξελέγη στο Δ.Σ. της ΕΝPA.
  • Επετεύχθη σημαντική διεύρυνση των μελών της Ένωσης. Συγκεκριμένα, κατά την έναρξη της θητείας του Δ.Σ., οι εφημερίδες που εκπροσωπούνταν ήταν 9. Δεν απορρίφθηκε καμμία αίτηση εγγραφής στην Ε.Ι.Η.Ε.Α. Σήμερα επί συνόλου 21, εκπροσωπούνται 17 ημερήσιες εφημερίδες.
  • Εκδίδει 2 μηνιαία Ενημερωτικά Δελτία με κλαδικά θέματα και με άρθρα και δημοσιεύσεις στον Διεθνή Τύπο που αφορούν στον κλάδο των εφημερίδων. Τόσο τα Ενημερωτικά Δελτία όσο και τα Δελτία για τον Διεθνή Κλαδικό Τύπο, αποστέλλονται αποκλειστικά στα μέλη της Ε.Ι.Η.Ε.Α.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ