Οι Ράδιο Αρβύλα θα πληρώσουν ακριβά την σάτιρα σε καρκινοπαθή (video)

Must Read

Ο Αντώνης Κανάκης, η παραγωγή του Ράδιο Αρβύλα και ο ΑΝΤ1 καλούνται να πληρώσουν ακριβά την σάτιρα που έκαναν σε καρκινοπαθή στην εκπομπή τους.

Οι Ράδιο Αρβύλα τότε είχαν παρουσιάσει ένα βίντεο με τον οδηγό νταλίκας κ. Α. Κενανίδη να μιλάει με λεπτή φωνή και σατίρισαν το περιστατικό. Η εκπομπή και ο παρουσιαστής όμως δεν γνώριζαν ότι ο άνθρωπος έπασχε από καρκινοπάθεια στο λάρυγγα με αποτέλεσμα ο οδηγός να κάνει αγωγή.

Ο δικηγόρος του οδηγού νταλίκας κ .Παπαδάκης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε πως η πλευρά του κ. Κενανίδη ζήτησε και επεδίωξε μια επανόρθωση όμως από την εκπομπή το αρνήθηκαν, διότι όπως ισχυρίστηκαν το «Ράδιο Αρβύλα» είναι μια σατιρική εκπομπή και δεν υπήρξε πρόθεση προσβολής.

Η υπόθεση κατέληξε στα δικαστήρια όπου ήρθαν και τα άσχημα νέα για τον Αντώνη Κανάκη την παραγωγή του Ράδιο Αρβύλα και τον ΑΝΤ1, καθώς καλούνται να πληρώσουν 100.000 ευρώ.

«Το δικαστήριο έκρινε ότι ο κ. Κενανίδης δεν σατιρίστηκε για τα λεγόμενά του αλλά για τη χροιά της φωνής του. Μάρτυρας από τα Γιαννιτσά όπου διαμένει η οικογένεια του κ. Κενανίδη κατέθεσε ότι η κόρη του έκανε 10 μέρες να πάει στο σχολείο γιατί γελούσαν σε βάρος του πατέρα της» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδάκης.

«Δυστυχώς ούτε αυτό συγκίνησε τους παρουσιαστές της εκπομπής, οι οποίοι το μόνο που είχαν να πουν στο δικαστήριο είναι ότι έχουν πλούσια ανθρωπιστική δραστηριότητα στη Σιέρα Λεόνε και άλλες χώρες» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This