Survivor All Star: Ανακοινώθηκαν πέντε ακόμη παίκτες που θα συμμετέχουν

Δείτε το νέο τρέιλερ

Must Read

Το Survivor All Star επιστρέφει στον ΣΚΑΙ στις 8 Ιανουαρίου και το κανάλι μέσα από μια σειρά από τρέιλερ, ανακοίνωσε τους παίκτες που θα δούμε φέτος στο reality επιβίωσης.

Στο πρώτο trailer είδαμε πως η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, ο Μάριος Πρίαμος, ο Ηλίας Γκότσης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Σάκης Κατσούλης επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο.





Λίγη ώρα αργότερα κυκλοφόρησε και ένα δεύτερο στο οποίο «πρωταγωνιστούν» η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Στάθης Σχίζας, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Σπύρος Μαρτίκας.




Oι πέντε νέοι παίκτες που θα μπουν στο reality επιβίωσης, ανακοινώθηκαν μέσα από ένα νέο τρέιλερ και αυτοί είναι οι: Εύη Σαλταφερίδου, Κατερίνα Δαλάκα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος.

«Αυτή τη φορά έρχομαι πιο δυνατή. Και στόχος μου είναι να φτάσω μέχρι το τέλος», λέει η Εύη Σαλταφερίδου, με την Κατερίνα Δαλάκα να σημειώνει: «Το έχω πάρει ήδη μία φορά, ήρθε η ώρα να κατακτήσω τον τίτλο του Survivor All Star».Βρισηίδα Ανδριώτου αναφέρει: «Κάποιοι έκαναν το λάθος και με υποτίμησαν. Τώρα θα με φοβούνται», ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δήλωσε: «Ο πειρατής επέστρεψε».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This