«Room service πλιζ»: Η αλήθεια του Αλέξανδρου Ρήγα σε 9 σελίδες!

Must Read

Τα είπε όλα σ’ ένα γράμμα! Ο Αλέξανδρος Ρήγας έσπασε τη σιωπή του και με μια επιστολή-καταπέλτη εννέα σελίδων έδωσε τη δική του εκδοχή στο τι συνέβη και η νέα σειρά του, το «Room service πλιζ», δεν βγήκε ποτέ στον αέρα του Σκάι, «αδειάζοντας» την εταιρία παραγωγής ότι άφησε τόσους ηθοποιούς ομήρους, απλήρωτους και ξεκρέμαστους με ψεύτικες υποσχέσεις.

O ίδιος αναφέρει: «Παρέδωσα 18 επεισόδια. Συμφωνούμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα το αργότερο στις 7 Ιουνίου. Σε αυτό συμφωνούμε ο Σκάι, η εταιρία παραγωγής κι εγώ. Έρχεται νέα ημερομηνία 20 Ιουνίου, δεν ξεκινούν τα γυρίσματα, και στις ερωτήσεις που κάναμε εγώ και οι υπόλοιποι συντελεστές στην εταιρία παραγωγής οι απαντήσεις ήταν “δεν έχουμε ακόμα υπογράψει με το κανάλι”.

Παίρνουμε νέα ημερομηνία 8 Ιουλίου… Τους λέω ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι και μου απαντούν κάποια στιγμή “Χαλάρωσε, μια κωμωδία είναι. Κι αν δεν έχουμε και σκηνικά δεν χάθηκε ο κόσμος, σιγά μην καταλάβει το κοινό”.

Νέα ημερομηνία 24 Ιουλίου… Έρχεται Αύγουστος… Δίνουν νέα ημερομηνία 19 Αυγούστου και υπόσχεση ότι θα είναι έτοιμα τα σκηνικά». Και καταλήγει ο δημιουργός: «Στέλνω το πρώτο εξώδικο εναντίον της παραγωγής, κοινοποιούμενο στον Σκάι.

Μετά τις συνεχείς αναβολές, πάω στο προγραμματισμένο μου γύρισμα με την αγωνία όλων για το τι μέλλει γενέσθαι. Συνεχίζουμε γυρίσματα μέχρι τις 2 Οκτώβρη, όπου και οι ηθοποιοί της σειράς μού ανακοινώνουν ότι σταματούν τα γυρίσματα γιατί υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες. Ακόμα και στις 2 Οκτώβρη δεν είχαν παραδοθεί τα υπόλοιπα οκτώ σκηνικά.

Στις 4 Οκτώβρη μου εστάλη και υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Δύο μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Σκάι μού ανακοινώνει τη μη μετάδοση της σειράς».

Οι γνωρίζοντες αναφέρουν ότι ρόλο στην απόφαση του καναλιού να μην βγάλει ποτέ στον αέρα το «Room service πλιζ» έπαιξε και το εξώδικο που του έστειλε ο Δημήτρης Αποστόλου, άλλοτε στενός συνεργάτης του Αλέξανδρου Ρήγα. Μέσω αυτού ζητούσε να μην προβληθεί η σειρά, που αποτελεί σίκουελ του «Κόκκινου δωματίου», το οποίο είχαν γράψει από κοινού με τον Ρήγα για λογαριασμό του Mega. Κρίμα τόση τζάμπα δουλειά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This