Τα φαβορί για το κεντρικό δελτίο του Open

Must Read

Τα πάνω κάτω έρχονται με την παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού για να αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Και τώρα ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης της στο Open εν όψει και των εθνικών εκλογών το 2023; Οι πληροφορίες λένε ότι αυτές τις ημέρες στο κανάλι γίνονται αλλεπάλληλες συσκέψεις για το δελτίο, από τις οποίες ενδεχομένως να προκύψει και το όνομα του αντικαταστάτη της ανκοργούμαν με το νέο έτος.

Εκ των έσω

Πάντως, ακούγεται ότι το πρόσωπο που θα αναλάβει θα είναι εκ των έσω του σταθμού, με πιθανότερους τον Παναγιώτη Στάθη και τον Νίκο Στραβελάκη, αν ο δεύτερος καταφέρει να ξεπεράσει τον σκόπελο του ραδιοφώνου, καθώς το μεσημέρι παρουσιάζει το μεσημεριανό μαγκαζίνο στο ραδιόφωνο του Real FM. Αν καταλήξει η διεύθυνση ειδήσεων στο πρόσωπο του Νίκου Στραβελάκη για το καθημερινό, κεντρικό δελτίο ειδήσεων, σημαίνει ότι θα αναζητηθεί παρουσιαστής για το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου, και πάλι εκ των έσω.

Τις τελευταίες ώρες το σενάριο που παίζει πιο πολύ είναι αυτό που θέλει τον Παναγιώτη Στάθη να φεύγει από το πλευρό του Δημήτρη Καμπουράκη, στην πρωινή, καθημερινή, ενημερωτική ζώνη του σταθμού, και να καταλήγει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, μια και η δημοσιογραφική εμπειρία του είναι μεγάλη εν όψει και εθνικών εκλογών. Τη θέση του στο πρωινό λέγεται ότι θα πάρει η Ντόρα Κουτροκόη, η οποία ετοιμάζει το comeback της στο Open μετά το διαζύγιό της από τον Σκάι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This