Η Λοβέρδος έχει… δημοσιογραφική «Άποψη» και σπρώχνει θεματάκια

Must Read

Τη γκάφα της χρονιάς έκανε δημοσιογράφος του site «η Άποψη», που δημοσίευσε –κατόπιν εντολής του προϊσταμένου του ένα άρθρο που εξυμνούσε τον Ανδρέα Λοβέρδο για τη Novartis.

Στο συγκεκριμένο κείμενο, ο δημοσιογράφος ξεκίνησε το κείμενό του γράφοντας: «Άστραψε και βρόντηξε πάλι ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας για τη Novartis  ενώ χαρακτήρισε «τραμπούκικη» την συμπεριφορά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τους χειρισμούς που έκανε στην υπόθεση».

Ως εδώ καλά, αν υποτεθεί πως αυτή ήταν η… άποψη του δημοσιογράφου και όχι του άλλοτε υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Γιατί όπως φάνηκε στο τέλος το άρθρο ήταν κατευθυνόμενο, αφού όπως φαίνεται συντάκτης ήταν ο ίδιος ο Λοβέρδος.

Κατά λάθος ο δημοσιογράφος που δημοσίευσε το κείμενο στο site της «Άποψης»  έβαλε στο τέλος του ρεπορτάζ το σημείωμα που είχε λάβει από τον «ανωτερό» του: «Το εστειλε ο λοβερδος για την χθεσινη καταθεση μανιαδακη βαλε κατι στο σαιτ χωρις χαρακτηρισμους (ωμος εκβιασμος). Οχι την λεξη ενοχοποιησεις αλλα αν δεν μιλησεις».

Δείτε ΕΔΩ το αρχικό κείμενο που δημοσιεύτηκε στο iapopsi.gr με την υποσημείωση του… ανωτέρου. Στη συνέχεια βέβαια η τελευταία φράση κόπηκε (έτσι είναι τώρα το άρθρο ανεβασμένο στο site) αλλά η ζημιά είχε γίνει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This