Όλα όσα θα δούμε στα… μεγάλα κανάλια στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν!

Must Read

Πολυαναμενόμενα ριάλιτι, επιστροφές αγαπημένων σίριαλ, τηλεπαιχνίδια-έκπληξη, δημοφιλείς εκπομπές μαγειρικής και υπέρλαμπρα σόου αποτελούν τα «βαριά χαρτιά» των καναλιών για το δεύτερο μισό της σεζόν.

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», λέει η παροιμία, κάτι που, στην περίπτωση των τηλεοπτικών καναλιών ταιριάζει γάντι. Όλα τους ετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς για το δεύτερο μισό της σεζόν ώστε να βγουν μπροστά στον ανταγωνισμό.

Εκείνα, δε, που ήδη μετράνε απώλειες σε τηλεθέαση και διαφημιστικά κέρδη, ετοιμάζουν να βγάλουν από το νέο έτος τα μεγάλα «όπλα» τους, με την ελπίδα να κόψουν πρώτοι το νήμα στο γενικό σύνολο θεαματικότητας όταν ολοκληρωθεί η σεζόν.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1 

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΑΝΤ1 συνεχίζει να επενδύει στην ελληνική μυθοπλασία και έτσι, για τα 30 χρόνια λειτουργίας του, θα εντάξει στο πρόγραμμα τον Ιανουάριο του 2020 το σίκουελ της θρυλικής σειράς «Το καφέ της Χαράς» του Χάρη Ρώμα.

Επίσης, τον Φεβρουάριο θα προβληθεί το μουσικό σόου μεταμορφώσεων «Your Face Sounds Familiar». Στην κριτική επιτροπή θα δούμε τους Μιμή Ντενίση, Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα, ενώ, όπως αποκάλυψε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης, με χαρά του θα πάρει μέρος και σε αυτόν τον κύκλο.

Μέσα στη νέα χρονιά θα δούμε στον ΑΝΤ1 και το νέο τηλεπαιχνίδι «My best friend’s fear» (Ο φόβος του καλύτερου φίλου μου) με τον Σάββα Πούμπουρα. Η εκπομπή θα μας θυμίσει την παραγωγή «Πλάκα κάνεις» με τις φάρσες, μέσω της οποίας και έγινε ιδιαίτερα αγαπητός ο Σάββας. Η νέα παραγωγή βασίζεται στους φόβους που γνωρίζουν οι φίλοι των υποψήφιων «θυμάτων», τους οποίους και εκμυστηρεύονται στον παρουσιαστή, προκειμένου να στήσει το απόλυτο σκηνικό τρόμου για τον ανυποψίαστο… παίκτη.

Θα δούμε, επίσης, την ταξιδιωτική εκπομπή του σεφ Βασίλη Καλλίδη «Streat food», στην οποία μας παρουσιάζει όχι μόνο ωραίες πόλεις και σύγχρονες πρωτεύουσες, αλλά και bloggers που ψάχνουν τα καλύτερο φαγητό και απολαμβάνουν την ιεροτελεστία παραγωγής του, καθώς και τη μαγειρική εκπομπή «Food n Friends», όπου ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης θα φιλοξενούν στο στούντιο διάσημους φίλους τους και θα μαγειρεύουν στη φιλόξενη κουζίνα τους.

ΤΟ STAR ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΤΑ «ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ» ΣΤΟ MASTERCHEF

Από την άλλη μεριά, το Star θα βγάλει ξανά το «MasterChef», το πιο δυνατό όπλο του, και ήδη παίζει το σχετικό τρέιλερ του σταθμού, μέσω του οποίου αναζητεί υποψήφιους σεφ με ταμπεραμέντο, ταλέντο και γερά νεύρα.

Οι κριτές του σόου θα παραμείνουν οι ίδιοι, δηλαδή ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς, γιατί, όπως λένε, «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»!

Οι οντισιόν έχουν ήδη ξεκινήσει στην Κύπρο και θα συνεχιστούν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Το Star έκλεισε, επίσης, και τα δικαιώματα του χορευτικού σόου «Dancing with the stars» και, αν όλα «τρέξουν» γρήγορα, θα δούμε και αυτή την παραγωγή στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

Ο ΣΚΑΪ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΡΙΑΛΙΤΙ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΟΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ «IDOLS» ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ

Στον ΣΚΑΪ θα δούμε λίγο πιο νωρίς, από τον προσεχή Νοέμβριο, να βγαίνουν οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα», «Βινύλιο» με τον Αντώνη Κανάκη και το ριάλιτι μόδας «Μy style rocks» με παρουσιάστρια -κατά πάσα πιθανότητα- την Ευαγγελία Αραβάνη.

Επίσης, από τον Ιανουάριο του 2020 θα δούμε το ριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει» με την Ελένη Τσολάκη, το μουσικό σόου «The masked singer» (Ο μεταμφιεσμένος τραγουδιστής) με τον Νίκο Μουτσινά στην παρουσίαση και τη νέα βερσιόν από τα «Παιχνίδια χωρίς σύνορα».

Θα παρακολουθήσουμε, επίσης, την εκπομπή… πιπεράτων συνεντεύξεων «After dark» με τον Θέμη Γεωργαντά, τις «Γλυκιές αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο και την εκπομπή που μας ταξιδεύει με ιστιοπλοϊκό «Οι θαλοσσόλυκοι» με τους Γιάννη Δρυμωνάκο, Γιάννη Αποστολάκη και Κάλια Ελευθερίου.

Βέβαια, εξέχουσα θέση στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα έχει ο Σάκης Ρουβάς με την εκπομπή «Idols» (Είδωλα). Πρόκειται για αφιερωματικά ντοκιμαντέρ στους Δημήτρη Μητροπάνο, Τζένη Καρέζη, Βλάσση Μπονάτσο, Μαλβίνα Καράλη κ.ά.

ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤHΣ ΓΗΣ ΚΑΙ «ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΔΑΣ» ΓΙΑ ΤΟ OPEN TV

Στο Open TV τρέχουν και αυτοί μαραθώνιο για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Ετσι θα δούμε το ριάλιτι μόδας «Το δικαστήριο της μόδας» με τη Μαρία Μπακοδήμου. Για την κριτική επιτροπή έχουν περάσει από οντισιόν οι σχεδιαστές Στέλιος Κουδουνάρης, Βλάσσης Χολέβας κ.ά.

Ακόμη, στο Open θα δούμε και την ταξιδιωτική εκπομπή «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση, στη διάρκεια της οποίας θα περάσουν μπροστά από την οθόνη μας οι παραδόσεις, τα ήθη, τα έθιμα και η κουλτούρα πολλών λαών.

Τον Ιανουάριο θα επιστρέψει έπειτα από χρόνια στο γυαλί το δημοφιλές μουσικό σόου «Just the 2 of us» με τον Νίκο Κοκλώνη στην παρουσίαση και μια πλειάδα καλλιτεχνών… να προσπαθεί να τραγουδήσει ενώπιον της κριτικής επιτροπής.

Στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη θα παρακολουθήσουμε δύο ταξιδιωτικές εκπομπές, που, όμως, στηρίζονται στη γαστρονομία, όπως το «My Greece» με τη Δέσποινα Βανδή και τον σεφ Βαγγέλη Δρίσκα, οι οποίοι θα δοκιμάζουν τοπικά προϊόντα και εύγευστες συνταγές, ενώ μια μαγειρική εκπομπή θα ξεκινήσει και η σεφ από την Πόλη Μαρία Εκμεκτσίογλου, με «βαλίτσα» της τα μπαχαρικά και τα πιο ωραία φυσικά τοπία εντός και εκτός Ελλάδας.

ΤΑ «ΣΙΓΟΥΡΑΚΙΑ» ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ Ο ALPHA

Τέλος, νέες προσθήκες στο πρόγραμμά του για το β’ μισό της σεζόν περιμένουμε και από τον Alpha.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα δούμε τον Χρήστο Φερεντίνο να αναλαμβάνει την παρουσίαση του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού «Super deal», και τον Άκη Πετρετζίκη να παρουσιάζει την εκπομπή μαγειρικής «Kitchen lab», συνδυάζοντας με το μοναδικό του  στιλ τη μαγειρική με τα ταξίδια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This