Τετάρτη 16/6/2021

Ο μπέμπης του Κανάκη «αλλάζει» την πρεμιέρα των Αρβύλα

Η πρεμιέρα μπορεί να περιμένει, το μωρό στην κοιλιά, όχι! Ο τοκετός της συντρόφου του Αντώνη Κανάκη και ο ερχομός του γιου τους ενδέχεται ν’ αλλάξει την ημερομηνία της πρεμιέρας της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» στον Σκάι. Όπως είναι γνωστό, η Επιστήμη κυοφορεί τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον παρουσιαστή από τη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, η τελευταία ημερομηνία που της έχει δώσει ο γιατρός είναι σε δύο εβδομάδες από τώρα. Όπως αποκάλυψε χθες το πρωί συνεργάτης του πρωινού του Star, ο ερχομός του μπέμπη είναι πιθανόν ν’ αλλάξει τη φετινή πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα» στο κανάλι του Φαλήρου. Η αρχική ημερομηνία που είχε δώσει ο Κανάκης για την έναρξη της εκπομπής ήταν η 11η Νοεμβρίου, αλλά υπάρχει η περίπτωση να μεταφερθεί τελικά στις 18 του ίδιου μήνα, λόγω της έλευσης του… πελαργού!

Σημειώνεται ότι ο Αντώνης Κανάκης είναι ήδη πατέρας ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2016. Τότε τα γεννητούρια είχαν κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς επιθυμία του Αντώνη και της Επιστήμης είναι να μην προβάλλεται από τα μέσα η ιδιωτική τους ζωή. Την ίδια τακτική θ’ ακολουθήσει το ζευγάρι και στην προκειμένη περίπτωση, αφού έως αυτήν τη στιγμή, που η Επιστήμη είναι με την κοιλιά στο στόμα, ελάχιστες σχετικές πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ