Τρίτη 15/6/2021

Φωτεινή Πιπιλή: Το πρόβλημα υγείας που πρόλαβε στο «τσακ» και ο επίδοξος ληστής στο ασανσέρ (video)

Η πρώτη Ελληνίδα ρεπόρτερ, η πολιτικός του «δρόμου» , η αυθεντική επαγγελματίας και γυναίκα, Φωτεινή Πιπιλή, έδωσε συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η βραβευμένη δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ, μίλησε για τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα, την διαφορετική εποχή που την βοήθησε να αναδειχθεί σε ένα ανδροκρατούμενο επάγγελμα, τον σεβασμό που δέχτηκε από τους συναδέλφους της και την τηλεόραση που αγάπησε πολύ.

Το πρόβλημα υγείας που πρόλαβε έγκαιρα

Η κ. Πιπιλή αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που επειδή αντιλήφθηκε έγκαιρα και πρόλαβε τα χειρότερα, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στους τηλεθεατές για το πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η εξέταση.

Ο επίδοξος ληστής στο ασανσέρ

Η κ. Πιπιλή αναφέρθηκε επίσης στο περίεργο περιστατικό με ένα επίδοξο ληστή που την ακολούθησε στην πολυκατοικία της και την πίεσε να μπουν  μαζί στο ασανσέρ κάνοντας της ύποπτες ερωτήσεις. Αλίμονο όμως αν ήξερε ότι είχε να κάνει με την γυναίκα που μεγάλωσε στην Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια, και που σκληραγωγήθηκε στις πιο δύσκολες και περίεργες καταστάσεις, κάνοντας ρεπορτάζ στον δρόμο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ