Φωτεινή Πιπιλή: Το πρόβλημα υγείας που πρόλαβε στο «τσακ» και ο επίδοξος ληστής στο ασανσέρ (video)

Must Read

Η πρώτη Ελληνίδα ρεπόρτερ, η πολιτικός του «δρόμου» , η αυθεντική επαγγελματίας και γυναίκα, Φωτεινή Πιπιλή, έδωσε συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η βραβευμένη δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ, μίλησε για τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα, την διαφορετική εποχή που την βοήθησε να αναδειχθεί σε ένα ανδροκρατούμενο επάγγελμα, τον σεβασμό που δέχτηκε από τους συναδέλφους της και την τηλεόραση που αγάπησε πολύ.

Το πρόβλημα υγείας που πρόλαβε έγκαιρα

Η κ. Πιπιλή αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που επειδή αντιλήφθηκε έγκαιρα και πρόλαβε τα χειρότερα, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στους τηλεθεατές για το πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η εξέταση.

Ο επίδοξος ληστής στο ασανσέρ

Η κ. Πιπιλή αναφέρθηκε επίσης στο περίεργο περιστατικό με ένα επίδοξο ληστή που την ακολούθησε στην πολυκατοικία της και την πίεσε να μπουν  μαζί στο ασανσέρ κάνοντας της ύποπτες ερωτήσεις. Αλίμονο όμως αν ήξερε ότι είχε να κάνει με την γυναίκα που μεγάλωσε στην Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια, και που σκληραγωγήθηκε στις πιο δύσκολες και περίεργες καταστάσεις, κάνοντας ρεπορτάζ στον δρόμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This