Σάββατο 19/6/2021

Χάκερς έδειχναν… τσόντες στο κανάλι του «παπα-drone»

Πορνό στο κανάλι του «παπα-razzi» ανέβασαν χάκερς, προκαλώντας τσουνάμι αντιδράσεων από τους φανατικούς ακολούθους του! Ο ιερέας Κώστας Βασιλειάδης, γνωστός και ως «παπα-Βόιος» ή «παπα-drone», είναι δημοφιλής και αγαπητός στους πιστούς της Κοζάνης και ειδικότερα του Βοΐου, όπου λειτουργεί, αφού τα τελευταία 10 χρόνια ανεβάζει βίντεο -τις περισσότερες φορές κάνοντας χρήση drone- εκθέτοντας τις ομορφιές του τόπου του και ανεβάζοντας το σχετικό υλικό στο κανάλι του στο YouTube.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Εspresso, δίχως ο ιερωμένος να το αντιληφθεί, άγνωστοι χάκαραν το κανάλι του ανεβάζοντας βίντεο σκληρού πορνογραφικού περιεχομένου, με αποτέλεσμα το YouTube να του το κατεβάσει! Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, για αρκετές ώρες στο κανάλι του παπά, στο οποίο καθημερινά έμπαιναν εκατοντάδες χρήστες, έπαιζαν ερωτικές σκηνές ακατάλληλες διά ανηλίκους, με αποτέλεσμα να χτυπήσει «κόκκινος συναγερμός» και το YouTube να το κατεβάσει, καθώς έκρινε ότι παραβιάζει τους κανόνες του. Δεν έγινε γνωστό αν κάποιος από τους χρήστες πρόλαβε να δει τα ροζ βίντεο, αλλά θεωρείται πολύ πιθανό κάποιοι από τους «φανατικούς» viewers και πιστούς του να είδαν έστω και λίγα λεπτά και να υπέστησαν σοκ.

Όπως είπε ο ίδιος, του ήρθε ενημέρωση από το ΥouΤube, αλλά τα μηνύματα πήγαν στα ανεπιθύμητα και δυστυχώς δεν τα είδε. Ο συμπαθής ρασοφόρος, πέρα από εξοργισμένος, είναι και πολύ προβληματισμένος, καθότι δεν είχε σώσει όλα τα αρχεία του, με αποτέλεσμα πολλά από αυτά να χαθούν.

Με ανάρτησή του στο facebook ο ιερέας, τον οποίο ο μακαριστός Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος είχε «βαφτίσει» «παπα-razzi», αναφέρθηκε στο κλείσιμο του καναλιού στο YouTube. Μεταξύ άλλων έγραψε: «Δεν έχω μάθει να φοβάμαι, έχω “μάθει” να αγχώνομαι όμως και να στενοχωριέμαι, αλλά αμέσως να σηκώνομαι όρθιος. Κάποιοι κακόβουλοι, κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο, φαντάζονται ότι μπορούν να κάνουν κακό ή φαντάζονται ότι μπορούν να σταματήσουν το Βόιο, ο τόπος μας, να έχει τη δική του φωνή. (…) Τα βίντεο που δεν φαίνονται πια, μια και το κανάλι στο YouTube έχει κλείσει, ανήκουν σε όλους τους Βοϊώτες, είναι δικά σας και όχι μόνο δικά μας.

Κανείς και τίποτα δεν πρόκειται να μας σταματήσει να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα 10 με 11 χρόνια. (…) Και να γνωρίζουν όλοι οι φίλοι και όχι μόνο ότι το κανάλι μας-σας στο YouTube δεν έκλεισε για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Άλλο λόγο μού είπαν χθες με e-mail οι διαχειριστές του YouTube, που είναι ψευδής, ανακριβής και ανυπόστατος. Μας προσάπτουν κάτι για το οποίο ποτέ δεν κάναμε. Δεν μασάμε όμως οι φίλοι (…) σε όποιους αρέσουμε».

Πάντως, όλη αυτή η ιστορία έχει προκαλέσει έκπληξη αλλά και οργή τόσο στον ίδιο τον παπά όσο και στον κόσμο που θαυμάζει τη δουλειά του και τον ακολουθεί φανατικά. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι υποψιάζονται ότι πίσω από αυτή την κίνηση κρύβονται άτομα που προσπαθούν -για άγνωστους λόγους- να σπιλώσουν το όνομά του.
Πάντως, το θετικό της όλης υπόθεσης είναι ότι, αν και η σελίδα στο YouTube κατέβηκε, λειτουργεί ακόμα η σελίδα του παπα-Κώστα tovoion.com. Πλέον, για να είναι καλυμμένος, φροντίζει τα νέα του βίντεο να ανεβαίνουν σε μία ηλεκτρονική διεύθυνση και στη συνέχεια να δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του.

Ο «παπα-drone» του Βοΐου και της ομογένειας

Ο ιερέας Κωνσταντίνος Βασιλειάδης έχει καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στους Ελληνες ομογενείς του εξωτερικού, οι οποίοι ξαναγνωρίζουν μέσα από τα βιντεάκια του τον τόπο τους. Οι ομογενείς που νοσταλγούν την ιδιαίτερη πατρίδα τους είναι ενθουσιασμένοι από τις εξορμήσεις του παπά στα χωριά του Βοΐου, τις οποίες αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο χάρη στο «ελικοπτεράκι» του, το οποίο πετάει πάνω από τις φυσικές ομορφιές του τόπου βιντεοσκοπώντας τα σπάνια μνημεία, τις πανέμορφες πλατείες, τα γραφικά δρομάκια, τους πολύχρωμους αγρούς και τους ξεχωριστούς ντόπιους με τη ζεστή καρδιά.

Ο παπάς δεν θα μπορούσε να λείπει και από τις γιορτές και τα πανηγύρια των χωριών που κρατούν ζωντανή την παράδοση, κάνοντας τους ομογενείς που λείπουν χρόνια από την πατρίδα τους να χορεύουν νοερά μαζί με τους συμπατριώτες τους και να διασκεδάζουν νοσταλγώντας τον όμορφο τόπο τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ