Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μένει εκτός τηλεόρασης-Ακυρώθηκε η εκπομπή της στον ΑΝΤ1

«Αν αυτό που καλείσαι να κάνεις δεν έχει μέσα την ταυτότητά σου, είναι πιο συνεπές να το αποφύγεις» ακούγεται να λέει σε βίντεο που ανάρτησε

Must Read

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απέχει πολύ καιρό από την τηλεπαρουσίαση και φαίνεται πως έχει πάρει διαφορετική επαγγελματική πορεία από ότι την είχαμε συνηθίσει.

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου ανήμερα των γενεθλίων της έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τονίζοντας πως για εκείνη δεν είναι το παν η προβολή και τα χρήματα.

«Στη ζωή δεν τα κάνεις όλα για τα χρήματα ούτε για την προβολή υπάρχει και κάτι που λέγεται ταυτότητα και αν αυτό το οποίο καλείσαι να κάνεις δεν έχει μέσα την ταυτότητά σου, είναι πιο συνεπές και για τον εαυτό σου και προς το κοινό, να το αποφύγεις. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας δίνω θετικότητα την αισιόδοξη πλευρά της ζωής από τα υπόλοιπα πράγματα που κάνω στη ζωή μου, από τις υπόλοιπες δραστηριότητες και να τα βλέπουμε όλα πιο φωτεινά. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και το ενδιαφέρον» είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Οι άνθρωποι είμαστε οι επιλογές μας. Και σήμερα 10 Φεβρουαρίου που είναι τα γενέθλιά μου, νομίζω έκανα τη σωστή. Αλλωστε η μη συναντίληψη για κάτι ουσιαστικό (όπως πχ το περιεχόμενο μιας τηλ.εκπομπής όπου εκτίθεσαι δημόσια) δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Η επιλογή μου είναι ή θετικότητα, η αισιοδοξία και η ηρεμία που έχει ο δρόμος της αυτογνωσίας όπου ούτως ή άλλως βαδίζω τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε λίγο φως μέσα από κει. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ ❤️ Καλημέρα μας!».

Στο τέλος της ανάρτησης, αναφέρεται στο πρώτο της σεμινάριο αυτοβελτίωσης που θα πραγματοποιήσει, γράφοντας αναλυτικά τις ώρες και τα τηλέφωνα κρατήσεων.

Στη συνέχεια, έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Happy Day» ότι ακυρώθηκε η εκπομπή που θα παρουσίαζε στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα έδειχναν ότι θα κατέληγαν σε συμφωνία με το κανάλι, αλλά από την αρχή υπήρχε διαφωνία με τη θεματολογία. Η παρουσιάστρια ήθελε μία εκπομπή σχετική με την ευεξία ενώ ο τηλεοπτικός σταθμός επέμεινε για μία πιο ενημερωτική εκπομπή.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This