Ο Γιάννης Πρετεντέρης, η δικαιοσύνη και οι αναγνώστες «μπαμπουΐνοι»

Must Read

Ο αρθρογράφος των Νέων, Ιωάννης Πρετεντέρης δεν κρατά πλέον ούτε τα προσχήματα. Βγάζει αποφάσεις, ακυρώνει ακόμα και αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων, εγκαλεί ανώτατα δικαστικά συμβούλια, ανώτατους εισαγγελείς, με επιχειρηματολογία που θυμίζει αιματοβαμμένες προκηρύξεις άλλων εποχών.

Επίθεση στην εισαγγελέα του ειδικού δικαστηρίου επειδή υπηρέτησε τη δικαιοσύνη και όχι τον πολιτικό υπόκοσμο, όπου μια χούφτα οφσοράκηδες, λαμόγια, κοράκια και καταχραστές δημοσίου χρήματος έχουν τη δύναμη να στείλουν κατηγορούμενη ακόμα και μία έντιμη εισαγγελέα που τους «έψαχνε». Επίθεση στο ανώτατο δικαστικό συμβούλιο που γκρέμισε μία βρώμικη σκευωρία «νάνων» ηθικής, καταχραστών δημοσίου χρήματος, αλλοδαπών κατασκόπων και πρακτόρων που σήμερα είναι σιδεροδέσμιοι σε κλουβιά των ΗΠΑ αρχίζοντας το κελάηδημα.

Αυτό όμως που προκαλεί θλίψη είναι η εντύπωση που έχει για τους αναγνώστες του. Θεωρεί ότι οι άνθρωποι που τον διαβάζουν έχουν τη νοημοσύνη …μπαμπουΐνου, που κουνούν κεφαλή και άκρα κατά πως τους γνέφει ο Πρετεντέρης. Είναι τόσο βέβαιος για το «επίπεδο» των αναγνωστών του, όπου παρουσιάζει ως γεγονός ότι «ήλθε ένας Άραβας και έδωσε λεφτά στον Καλογρίτσα για να φτιάξει κανάλι ο ΣΥΡΙΖΑ»!

Είναι σίγουρος ο Γιάννης Πρετεντέρης ότι οι εναπομείναντες που τον παίρνουν στα σοβαρά αποκλείεται να γνωρίζουν ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας καταδικάστηκε από το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου για αθέτηση συμφωνίας έργου, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του, δικαιώνοντας τη λιβανέζικη CCC (Al Ghandi & Consolidated Contractors International Company llc). Η απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου περιλαμβάνει και όλα τα επίσημα email μεταξύ των δύο αντιδίκων και τα οποία αναφέρονται αποκλειστικά στο έργο που ανέλαβε η εταιρεία «Τοξότης» του Χρ. Καλογρίτσα και επιβεβαιώνουν πως τα 3 εκατ. δόθηκαν για έργο στο Αμπού Ντάμπι, καθώς υπήρχε ανταλλαγή μηνυμάτων για επιβεβαιώση των εργασιών ακόμη και ένα μήνα αφότου ο Καλογρίτσας είχε κηρυχθεί έκπτωτος από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης θεωρεί ότι οι αναγνώστες του είναι τόσο ανίκανοι, που αποκλείεται έστω να γκουγκλάρουν για να διαπιστώσουν ότι οι ισχυρισμοί Πρετεντέρη – Καλογρίτσα είναι «μπαρούφες».

Το χειρότερο; Ο Πρετεντέρης έχει παρόμοια εντύπωση και για τους ανώτατους δικαστές, από τη στιγμή που τους καλεί να υιοθετήσουν τους ισχυρισμούς ενός τύπου που μέχρι πρότινος οι ίδιοι οι Πρετεντέρηδες χαρακτήριζαν ως «βοσκοτόπι» και όχι τις αμετάκλητες αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων.

Δεν πιστεύουμε πραγματικά ότι θα βρεθεί ανώτατος δικαστής σε αυτή τη χώρα που θα δικαιώσει τους ισχυρισμούς Πρετεντέρη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This