«Aυτή η νύχτα μένει»: Ο «Ντίνος» ντύνεται γυναίκα ανεβαίνει στην πίστα και της βάζει φωτιά σε ρε μινόρε

Απόψε μπαίνει στο σήριαλ ο ήρωας που θα συζητηθεί περισσότερο από όλους

Must Read

Μία είσοδος στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» συγκλονίζει τους πάντες.

Ο Θάνος Αλεξανδρής, ο συγγραφέας της σειράς, υποδυόμενος τον μάνατζερ έρχεται στο «Όνειρο» για να «φρεσκάρει» το πρόγραμμά του. Μαζί του φέρνει χορεύτριες για «μεγάλες ζημιές» και τον Ντίνο (Γιώργος Παπαπαύλου), «τον καλύτερό του», όπως λέει. Ο Ντίνος ανεβαίνει στην πίστα να τραγουδήσει και όλοι παγώνουν. Η Διαμάντω συγκινείται τόσο από την ερμηνεία του που τον αγκαλιάζει και τον φιλά μην αφήνοντας περιθώριο στον Στρατή να αρνηθεί την παραμονή του στο μαγαζί, παρά την αντίθετη άποψη του Άλκη. Ο Ντίνος φθάνει στο «Όνειρο» ακολουθώντας το δικό του όνειρο και αναζητά λίγο φως.

Ένας δυνατός χαρακτήρας, ιδιαίτερα συναισθηματικός που πρώτη φορά παρακολουθούμε σε τηλεοπτική, δραματική σειρά και όχι σε κάποια κινηματογραφική αίθουσα ή συνδρομητική πλατφόρμα.

Ο Ντίνος, είναι αγόρι, αλλά ντύνεται γυναίκα και όταν ανεβαίνει στην πίστα μένουν όλοι με ανοιχτό το στόμα όταν ακούν τη φωνή του. Εκεί ξεκινά μια διαφωνία σχετικά με το αν θα μείνει ή θα φύγει από το μαγαζί, με τον Στρατή να θέλει να μείνει και τον συνέταιρό του να μην θέλει. Κοινώς θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε σε μια τηλεοπτική σειρά έναν ρόλο με μια ουσιαστικά τρανς γυναίκα και μάλιστα που τοποθετείται στην επαρχία της δεκαετίας του 80. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος ήρωας που υπάρχει και μέσα στο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, θα παραμείνει και θα συνάψει ερωτική σχέση με έναν από τους πρωταγωνιστές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This