Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποχώρησε από την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη

Must Read

Η επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη στην τηλεόραση είναι γεγονός. Έπειτα από 14 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να κάνει come back με μία εκπομπή η οποία θα εστιάζει στην υγεία.

Μάλιστα όλα έδειχναν πως μία από τους στενούς συνεργάτες της Σοφίας Αλιμπέρτη στην εκπομπή θα ήταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σύμφωνα όμως με την εκπομπή «Breakfast @ Star» η συνεργασία τους δεν ευδοκίμησε, καθώς η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν έμεινε ευχαριστημένη από την συμφωνία που έγινε σχετικά με το project.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα θα εμφανιζόταν στην εκπομπή σχεδόν καθημερινά παρουσιάζοντας την δική της στήλη, η οποία θα είχε ιατρικό περιεχόμενο. Τα δεδομένα όμως φαίνεται πως άλλαξαν καθώς η παρουσία της στην εκπομπή με τίτλο «Ζήσε αλλιώς» θα περιοριζόταν μόνο σε μία φορά στις 15 ημέρες, γεγονός το οποίο δεν την ικανοποίησε κι έτσι αναγκάστηκε να απορρίψει την πρόταση.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This