Survivor – Εκτός εαυτού ο Γκότσης με τον Ασημακόπουλο: «Είσαι τοξικός άνθρωπος»

Όλα όσα έγιναν το χθεσινό επεισόδιο

Must Read

Όπως ήδη είχαμε αποκαλύψει οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Πάνος Κωνσταντινίδης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Τζο Μαριδάκη, που είχαν ίσους ψήφους.




Η διαδικασία ψηφοφορίας είναι δύσκολη και για τις δύο ομάδες. Όπως είναι λογικό κανένας παίκτης δεν θέλει να βρεθεί στην θέση του υποψηφίου, γι’ αυτό όταν παίκτης βρίσκεται στον τάκο παραπονιέται. Για ακόμη μία φορά δεν έλειψαν οι εντάσεις από το συμβούλιο…




Κωνσταντίνος Βασάλος

Ανάμεσα στους υποψηφίους προς αποχώρηση ήταν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος, σύμφωνα με τους συμπαίκτες του, δεν περίμενε να βρεθεί σε αυτήν την θέση και μάλιστα φάνηκε να τον ενόχλησε αρκετά. Οι παίκτριες της μπλε ομάδας δεν άφησαν ασχολίαστη την αντίδραση του.

«Ενώ σε κάθε συμβούλιο έλεγε δεν με ενδιαφέρει να ψηφιστώ κι εγώ φταίω που δεν με ψηφίζει η ομάδα μου; Χθες που πήρε τρεις ψήφους, έδειξε να ενοχλήθηκε και να τον πείραξε και μόνος του είπε ότι πρώτη φορά βλέπει το όνομά του γραμμένο σε χαρτί γιατί στο δικό του παιχνίδι δεν τον είχαν ψηφίσει ποτέ. Ήταν κάτι που δεν το περίμενε», τόνισε η Ελένη Χαμπέρη.

«Νόμιζε ο Βασάλος ότι δεν θα ψηφιστεί ποτέ και θα είναι στο απυρόβλητο κι ότι κανένας δεν μπορεί να τον αγγίξει. Τελικά πήρε τρεις ψήφους και γύρισε στην Τζο και της είπε ότι λέει μπούρδες για τους λόγους που δεν ψηφίζεται», πρόσθεσε από την μεριά της η Σταυρούλα Χρυσαειδή.




Τζο Μαριδάκη

Η Τζο Μαριδάκη μιλώντας στον Γιώργο Λιανό για το γεγονός ότι είναι μία από τους υποψήφιους προς αποχώρηση, τόνισε πως ο μόνος λόγος που βρίσκεται στο παιχνίδι είναι ο αγωνιστικός και κανένας άλλος…

«Δεν κρατώ καμία κακία σε όσους με ψήφισαν. Θεωρώ ότι δικαίως είμαι υποψήφια. Μέχρι στιγμής δεν έχω την αγωνιστική πορεία που θα ήθελα κι όσα θα ήθελα να δείξω μέσα στο Survivor. Ελπίζω ο κόσμος να με στηρίξει και να βελτιωθώ αγωνιστικά και να δείξω την αξία μου. Επίσης, στο παιχνίδι αυτό δεν έχω έρθει ούτε για να γίνω διάσημη, ούτε για να βρω γκόμενο, ούτε για να ακούω την τρέλα του καθενός εδώ μέσα. Ελπίζω ο κόσμος να με στηρίξει σε αυτήν την προσπάθεια», κατέληξε.




Γιώργος Ασημακόπουλος

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος απ’ ότι φαίνεται πήρε λίγο βαριά το γεγονός ότι είναι πάλι υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο παίκτης της μπλε ομάδας μάλιστα λόγω συναισθηματικής φόρτισης είχε αναφέρει πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς, καθώς όπως είχε αναφέρει νιώθει αποκομμένος από την ομάδα του, ωστόσο αποφάσισε να μείνει στο παιχνίδι.

«Δύσκολο βράδυ το χθεσινό για μένα. Ξύπνησα με τη σκέψη ότι είμαι εδώ για να παλέψω, είμαι μαχητής. Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο, ως Γιώργος δεν έχω δει τον εαυτό μου να κλαίει στην έξω ζωή και εδώ πέρα με έχουν κάνει να κλαίω κάποιοι παίκτες. Θεωρώ ότι η οικογένεια μου που βρίσκομαι εδώ δεν με έχουν αγκαλιάσει, σαν να είμαι το παραπαίδι και με πετάνε κάτω.

Αν βλέπεις ότι ο άλλος προσπαθεί να φέρνει πόντους, να βοηθάει στην καλύβα, να κάνει δουλειές, να μην δημιουργεί εντάσεις, μην τον χτυπάς. Έχω τις επιχειρήσεις μου έξω, διαχειρίζομαι τόσους ανθρώπους, όλοι οι φίλοι μου με αγκαλιάζουν τόσο θερμά. Δεν γίνεται εδώ κάποιοι παίκτες να πουλάνε τα πάντα. Αγκαλιάστε με, είμαι εδώ, μάχομαι για την ομάδα. Θέλω μια αγκαλιά, έναν καλό λόγο, μια εμψύχωση. Δεν ζητώ κάτι, μόνο θέλω μια καλή κουβέντα πριν πάω να παίξω. Όχι να βλέπω παίκτες να με κοιτάνε με μισό μάτι. Σαν να μην θέλουν να κερδίσω. Δεν με αφήνουν να ματσάρω, γιατί θέλουν να κοιτάξουν τους προσωπικούς τους πόντους… Εγώ φταίω. Έπρεπε να πατήσω πόδι. Ποιος είσαι Γκότση που θα μου πεις ποιον θα ματσάρω; Πώς θα κρίνεις Γκότση με ποιον θα παίξω» τόνισε.




Ο Ηλίας Γκότσης στην προσπάθεια του να του εξηγήσει τον λόγο που τον ψήφισε, στράφηκε εναντίον του λέγοντάς του πως: «Το 70% που σε ψηφίζω είναι αγωνιστικό και το 30% η τοξικότητά σου. Είσαι τοξικός άνθρωπος κι αναπαράγεις τέτοια πράγματα. Όπως λέει η Εύη, έχεις ένα υφάκι. Όλα τα κρατάς μέσα σου και τα βγάζεις σε κάθε τσακωμό. Τους κατηγορείς όλους και κουβαλάς μαζί σου αυτήν την τοξικότητα. Δεν σου κάνει κάποιος και πας και τα λες σε αυτήν την ομάδα και μετά πας σε άλλη».

«Προφανώς μικραίνει ο κύκλος και μένεις με λίγους ανθρώπους. Δεν μπορεί να φταίνε 13 άτομα. Κάτι κάνεις λάθος. Δεν θέλεις να ακούσεις, προετοιμάζεις αυτό που θέλεις να πεις. Βάζεις τον άλλον στο mute και δεν σε νοιάζει τι λέει. Απλά βλέπεις έναν άνθρωπο που ανοιγοκλείνει το στόμα του και θα πεις το ίδιο πράγμα. Ξέρω ότι αυτήν την στιγμή δεν με ακούς, οπότε άνοιξε λίγο την ένταση για να ακούσεις αυτό που σου λένε τόσα άτομα στην ομάδα σου. Αν θέλεις αυτήν την αυτοβελτίωση που λες, άκουσέ μας για να περάσουμε όλοι ωραία» κατέληξε ο Γκότσης στο Survivor.




Η λιποθυμία της Ελευθερίας Ελευθερίου και η έξαρση του Τάκη Καραγκούνια για την ήττα του

Εντάσεις όμως υπήρξαν και στον στίβο μάχης, με τον Τάκη Καραγκούνια να ξεσπάει γιατί δεν πέτυχε τον στόχο και έχασε από τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στο μεταξύ η Ελευθερία Ελευθερίου λιποθύμησε και ο μόνος που την βοήθησε ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης ενώ ο Μάριος Πρίαμος την αγνόησε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This