Παρασκευή 18/6/2021

Αυτά είναι τα τέσσερα καινούρια μέλη στο κανάλι του Open – Πασίγνωστα τα δύο από αυτά

Με στόχο την αλλαγή του τοπίου και την πρωτιά! Τo Open συμπλήρωσε έναν χρόνο παρουσίας στο εγχώριο τηλεοπτικό περιβάλλον και η ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. ανακοίνωσε την ενίσχυση του διοικητικού συμβουλίου του καναλιού με τέσσερα νέα μέλη με μακρά πορεία και μεγάλη εμπειρία στον χώρο των media διεθνώς.

Τα νέα μέλη του Δ.Σ. θα συμβάλουν με την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη της Μedia Group. Έτσι ο Γιώργος Λεβέντης, υψηλόβαθμο και πολύπειρο στέλεχος της τηλεοπτικής βιομηχανίας, που έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, γενικός διευθυντής του Ομίλου ΑΝΤ1, Head of Ιnternational της Syco TV και COO της Acun Medya Global, θα βρεθεί στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Duncan Ηooper, ο οποίος έχει διατελέσει Εditor in Chief των ψηφιακών πλατφορμών του ειδησεογραφικού κολοσσού Euronews, με προϋπηρεσία σε μέσα με διεθνή επιρροή, όπως τα Bloomberg, The Telegraph και MSN, θα δώσει μάχη για την αύξηση των ποσοστών τηλεθέασης. Ακόμη, ο Lucian Sarb, με μακρόχρονη προϋπηρεσία σε διοικητικές θέσεις σε διεθνή Media Groups και ειδησεογραφικούς οργανισμούς θα εισβάλει στα κτίρια του Open στην Παιανία με νέες προτάσεις.

Τέλος, ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει μακρά και πετυχημένη πορεία στη δημοσιογραφία και την τηλεόραση, ενώ έχει συμβάλει σημαντικά, μεταξύ άλλων, στην ανάπτυξη των σχέσεων με τη διασπορά, θα αναλάβει γενικότερα τα ηνία της επικοινωνίας, όπως ακούγεται έντονα και αυτό αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη στην αγορά.

Το διοικητικό συμβούλιο του Οpen επίσης απαρτίζεται από τους Liudmila Borodina, πρόεδρο Δ.Σ., Κική Σιλβεστριάδου, γενική διευθύντρια OPEN, Arthur Davidyan, CEO Dimera Group, Κωνσταντίνο Φωτιάδη, νομικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ