Πρόστιμο 5 χιλιάδων ευρώ από το ΕΣΡ στον ΣΚΑΪ 100.3, λόγω Πορτοσάλτε και Πάγκαλου

Must Read

Με «καμπάνα» ύψους 5 χιλιάδων ευρώ για «προσβολή της προσωπικότητας δημοσίου προσώπου» και «υποβαθμισμένη ποιότητα προγράμματος» τιμωρήθηκε από το ΕΣΡ ο ΣΚΑΪ 100.3, για τα όσα ακούστηκαν σε εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε η οποία μεταδόθηκε πριν περίπου… 6 χρόνια. Το επίμαχο επεισόδιο μεταδόθηκε στις 27 Ιουλίου 2017, όταν καλεσμένος ήταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Εκεί, ο Άρης Πορτοσάλτε και ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σχολίαζαν μια συνέντευξη που είχε δώσει στον Alpha ο τότε πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο «ο καλεσμένος Θ. Πάγκαλος ασκεί οξεία κριτική στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό χρησιμοποιώντας ενίοτε απρεπείς εκφράσεις», όπως «μαλάκας», «τσογλάνι» και «γελοίο πρόσωπο». Για τον Άρη Πορτοσάλτε η απόφαση αναφέρει ότι ναι μεν ζήτησε από τον Θεόδωρο Πάγκαλο να ανακαλέσει τη λέξη «τσογλάνι», με τον ίδιο να αρνείται, ωστόσο στις υπόλοιπες δηλώσεις του για τον Αλέξη Τσίπρα και την τότε κυβέρνηση είτε δεν έφερε αντίρρηση είτε δήλωσε ότι ο καλεσμένος του έχει δίκιο.

Μάλιστα, μετά το τέλος της συνέντευξης ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είπε στον πρώην συνάδελφό του και νυν βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, ότι «τον έχω μάθει (σ.σ. τον Θεόδωρο Πάγκαλο) να χρησιμοποιεί τον κατάλληλο όρο και την κατάλληλη ελληνική λέξη γιατί η ελληνική γλώσσα έχει πολλές εκφράσεις. Δυστυχώς σε ορισμένες περιπτώσεις μια κοινή έκφραση και μια κοινή λέξη είναι αυτή που εκφράζει καλύτερα τα συναισθήματα…».

*Αναδημοσίευση από etetradio.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This