Δευτέρα 14/6/2021

Πανικός με τις υποψηφιότητες για το «My Style Rocks» – Νέο όνομα τα ανατρέπει όλα

Πλησιάζει η ώρα που το ριάλιτι «My Style Rocks» θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες και τα ονόματα των υποψήφιων παρουσιαστών δίνουν και παίρνουν…

Οι φήμες περιστρέφονται γύρω από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Χριστίνα Μπόμπα, την Ευαγγελία Αραβανή και την Δούκισσα Νομικού. Και μπορεί  να μην υπάρχει κάποια κατάληξη στην θέση της παρουσίασης μέχρι στιγμής, τα ονόματα για την κριτική επιτροπή  έχουν φτάσει στην τελική ευθεία οριστικοποίησης. 

Ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης που ήταν ο μόνος που ανακοινώθηκε από την πρώτη στιγμή, θα υποδεχτεί στο πλευρό του, τον μοναδικό Λάκη Γαβαλά και οι δυο τους θα αποτελέσουν το δίδυμο φωτιά της εκπομπής.

Το όνομα της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη επίσης ήταν από τα επικρατέστερα και για τον δεύτερο κύκλο της εκπομπής  όμως ο ΣΚΑΪ θέλει να παίξει με ένα πιο δυνατό χαρτί και όπως ακούγεται, ο στόχος είναι η Κάτια Ζυγούλη. Ο Σάκης Ρουβάς που βρίσκεται στο δυναμικό του καναλιού αρκετό διάστημα, πιθανότατα να «πείσει» την Κάτια να δεχτεί, αφού η παραγωγή γνωρίζει ότι εάν αυτό επιτευχθεί τα νούμερα της τηλεθέασης θα χτυπήσουν κόκκινο.  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ