Πανικός με τις υποψηφιότητες για το «My Style Rocks» – Νέο όνομα τα ανατρέπει όλα

Must Read

Πλησιάζει η ώρα που το ριάλιτι «My Style Rocks» θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες και τα ονόματα των υποψήφιων παρουσιαστών δίνουν και παίρνουν…

Οι φήμες περιστρέφονται γύρω από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Χριστίνα Μπόμπα, την Ευαγγελία Αραβανή και την Δούκισσα Νομικού. Και μπορεί  να μην υπάρχει κάποια κατάληξη στην θέση της παρουσίασης μέχρι στιγμής, τα ονόματα για την κριτική επιτροπή  έχουν φτάσει στην τελική ευθεία οριστικοποίησης. 

Ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης που ήταν ο μόνος που ανακοινώθηκε από την πρώτη στιγμή, θα υποδεχτεί στο πλευρό του, τον μοναδικό Λάκη Γαβαλά και οι δυο τους θα αποτελέσουν το δίδυμο φωτιά της εκπομπής.

Το όνομα της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη επίσης ήταν από τα επικρατέστερα και για τον δεύτερο κύκλο της εκπομπής  όμως ο ΣΚΑΪ θέλει να παίξει με ένα πιο δυνατό χαρτί και όπως ακούγεται, ο στόχος είναι η Κάτια Ζυγούλη. Ο Σάκης Ρουβάς που βρίσκεται στο δυναμικό του καναλιού αρκετό διάστημα, πιθανότατα να «πείσει» την Κάτια να δεχτεί, αφού η παραγωγή γνωρίζει ότι εάν αυτό επιτευχθεί τα νούμερα της τηλεθέασης θα χτυπήσουν κόκκινο.  

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This