Άκης Δήμας: Ήθελα να αυτοκτονήσω που δεν έσωσα την αδερφή μου από τους βιασμούς (video)

Must Read

Η δημόσια εξομολόγησή του Άκη Δήμα σόκαρε το πανελλήνιο πριν λίγους μήνες.  Η αποκάλυψη που έκανε ο ηθοποιός και τραγουδιστής, ότι είναι ο γιος του «κτήνους της Λαμίας» συγκλόνισε. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον κάλεσε στο The 2night Show χθες για μια αποκαλυπτική συνέντευξη εκ βαθέων.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την περιπέτεια που έχει γνωστοποιήσει με την κακοποίηση που δεχόταν από τον ίδιο του τον πατέρα που βρίσκεται πλέον στην φυλακή. 

Ο «πα-τέρας» του έπαιρνε την ανήλικη κόρη του, που είχε νοητική καθυστέρηση, και την άφηνε Σαββατοκύριακα στο χοιροστάσιο με αυτούς που είχε στη δούλεψή του, τους οποίους άφηνε να ασελγούν πάνω της.

«Ο πατέρας μου παραδέχεται ανοιχτά πως ήταν, είναι και θα είναι ένας πολύ σκληρός άνθρωπος. Ήταν μια πολύ σκληρή καθημερινότητα. Μας ξυπνούσε πολύ νωρίς, μας πήγαινε στα ζώα, μετά στο σχολείο κατευθείαν. Δεν είχαμε ζωή. Το μεσημέρι που τελειώναμε, κοιμόμασταν λίγο και ξανά στον σταύλο. Δεν είχαμε κοινωνική ζωή. Ήμαστε κλεισμένα σε ένα χοιροστάσιο όλη μέρα, κάθε μέρα. Καμία επικοινωνία! Έβλεπα από μακριά την πόλη, από ένα ύψωμα και έκανα όνειρα να πάω κάποια στιγμή σε αυτά τα φώτα να δω τι γίνεται. Δεν είχαμε ιδέα!» εξομολογήθηκε.

«Στο σχολείο ήμασταν ατημέλητα, βρώμικα και απεριποίητα. Φαινόμασταν παιδιά που έχουν πολλά προβλήματα» ομολόγησε ο Άκης Δήμας.

«Ο πατέρας μου ήταν βίαιος. Πολλές φορές ερχόταν η αστυνομία στο σπίτι μας και ελπίζαμε ότι κάτι θα γίνει, αλλά μάταια» ανέφερε ο Άκης Δήμας, συνεχίζοντας: «Η μαμά μου ήταν άρρωστη και δεν μπορούσε να μας βοηθήσει. Με τα αδέλφια μου είμαστε πια μια γροθιά»

«Δεν πρόλαβα να σώσω την αδελφή μου, προσπάθησα πάρα πολύ αλλά δεν τα κατάφερα» εξομολογήθηκε ο νεαρός ηθοποιός.

Ο Άκης Δήμας παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, πως είχε σκεφτεί να δώσει τέλος στη ζωή του σε νεαρή ηλικία. «Είχα φτάσει στο σημείο να θέλω να αυτοκτονήσω όταν ήμουν 14 ετών».

«Είχα σημάδια κακοποίησης. Πήγαινα στο σχολείο με μελανιές, πολύ κουρασμένος, πάντα μόνος και χωρίς φίλους» πρόσθεσε.

https://www.youtube.com/watch?v=Vo7NBDsMgtw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This