Γιώργος Λιάγκας-Άρια Καλύβα: Τα «τσούγκρισαν» οι δύο συνεργάτες – «Θα σου πάρω και την άδεια για να λέω την άποψή μου»

Must Read

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με τον 90χρονο αγρότη που κατέθεσε μήνυση κατά του ΟΣΕ για το γεγονός ότι καταστράφηκε το χωράφι του στην τραγωδία των Τεμπών.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό», ακούγοντας τις δηλώσεις του Χρήστου Χούπα ο οποίος έχασε την κόρη του από το δυστύχημα στα Τέμπη και που επιμελείται ο ίδιος το μνήμα της, ξέσπασε κατά του 90χρονου λέγοντας πως: «Τέσσερις εβδομάδες μετά και κλαίει πάνω από το μνήμα της κόρης του που το φτιάχνει ο ίδιος. Η υπόλοιπη κοινωνία οφείλει να κάνει βήματα πίσω στους ανθρώπους αυτούς και να δείξει ότι τους σέβεται και να μην κάνει οτιδήποτε στα μάτια αυτών των ανθρώπων που να φαίνεται προκλητικό».

«Θα παραχωρούσα αυτά τα τ.μ. που είναι ποτισμένα με αίμα παιδιών να γίνει ένα μικρό εκκλησάκι. Το εκκλησάκι να το κάνει ο ΟΣΕ», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Άρια Καλύβα ωστόσο φάνηκε να μην ενστερνίζεται την άποψη του συνεργάτη της, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έρθουν σε έντονη αντιπαράθεση.

Άρια Καλύβα: Νομίζω συμφωνούμε σε ό,τι αφορά το timing. Ο άνθρωπος αυτός τώρα έχει δικαίωμα να αποζημιωθεί από την πολιτεία.

Γιώργος Λιάγκας: Έλα τώρα, ρε μην το κάνουμε τώρα σίριαλ, σε παρακαλώ πάρα πολύ

Άρια Καλύβα: Να το κάνουμε, γιατί το συνεχίζεις; Εσύ το συνεχίζεις, όχι εγώ. Σε παρακαλώ…

Γιώργος Λιάγκας: Στην εκπομπή μου θα μου πεις και τι θα λέω… Συγγνώμη κιόλας, θα σου πάρω και την άδεια για να λέω την άποψή μου.

Άρια Καλύβα: Κι εγώ έχω δικαίωμα να απαντώ

Γιώργος Λιάγκας: Σου είπα εγώ να μην τοποθετείσαι; Σε φίμωσα;




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This