Φωτεινή Τσιτσιγκού- Ράλλη για τον καυγά της με την Άσπα Τσίνα στο Fame Story: «Είναι κάτι που ακόμα μας κυνηγάει»

Πως είναι η ζωή της σήμερα!

Must Read

Το Fame Story ήταν το πρώτο μουσικό reality που σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ήταν το 2002 όταν είδαμε για πρώτη φορά τον Θάνο Πετρέλη, την Ελεάνα Παπαιωάννου, τον Γρηγόρη Πετράκο, τον Νότη Χριστοδούλου, το Νίνο, την Άσπα Τσίνα αλλά και την Φψτεινή Τσιτσιγκού να τραγουδάνε.

Μερικοί από τους διαγωνιζόμενους του talent show του ΑΝΤ1 σημείωσαν αξιόλογη καριέρα στον χώρο του τραγουδιού, μερικοί άλλοι όμως αποφάσισαν να αποστασιοποιηθούν για ένα διάστημα.

Ανάμεσά τους και η Φωτεινή Τσιτσιγκού, η οποία,  μετά από 20χρόνια αποχής, επέστρεψε δυναμικά στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η γνωστή σε όλους Φωτεινή από το Fame Story μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αποκάλυψε πως ήταν η ζωή της όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τα νέα της επαγγελματικά βήματα.

«Έχετε να με δείτε 20 χρόνια. Θέλω να δώσω χρόνο στον εαυτό μου. Δεν πρέπει να είμαστε μόνο μαμάδες και σύζυγοι. Αγαπώ το τραγούδι και μου αρέσει να είμαι στην πίστα και να τραγουδώ, αλλά δεν μπορώ τα γύρω γύρω», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον περιβόητο τσακωμό που είχε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με την Άσπα Τσίνα.

«Είναι κάτι που ακόμα μας κυνηγάει, ήμασταν μικρά κορίτσια. Πάνω στα νεύρα μας λέμε και καμιά ατάκα που είναι μπιπ και είναι κάτι που με καταδιώκει. Μου λένε ακόμα “Τι της έχω κάνει της μ@@@σμένης”. Δεν ξέρω τι γίνεται όταν πας σε ένα reality γιατί σε reality εξελίχθηκε», τόνισε.

Όσον αφορά την απόφασή της να συμμετέχει στο εν λόγω reality παραδέχτηκε ότι: «Δεν το είχα πει και στον μπαμπά μου ότι θα πάω στο Fame Story γιατί δεν τα είχε πολύ καλά. Τότε ήταν το Big Brother, οπότε δεν μας άφηνε να δούμε καν Big Brother. Δήλωσα συμμετοχή συμμετοχή στο Fame Story και ο μπαμπάς μου δεν ήξερε τίποτα. Κάποια στιγμή με βλέπει μπροστά του και το δέχτηκε γιατί είδε και τον Αντώνη Βαρδή, την Κατερίνα Κούκα και καταξιωμένους ανθρώπους».

«Κάνω μια οικογενειακή ζωή. Ο άνδρας μου ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Είχαμε πάει Γαλλία, Μονακό. Ο γάμος μας έγινε στη Γαλλία. Είχα και τη μικρή τότε που ήταν 6 μηνών, μείναμε εκεί άλλα 4 χρόνια.

Δεν θα υπάρξει δεύτερο παιδί. Γέννησα φυσιολογικά, πήγα στο δωμάτιο και μετά αισθάνθηκα ότι πονάω πάρα πολύ, είχα αιμορραγία, οπότε με βάλανε κατευθείαν στο χειρουργείο, με έπιασε ένας φόβος», είπε για την ζωή της σήμερα και αποκάλυψε πως: «Πλέον δεν με λένε Τσιτσιγκού, με λένε Ράλλη».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This