Survivor spoiler: Ο Σάκης απαιτεί από τον Μαρτίκα να ζητήσει συγγνώμη από τη Μαριαλένα

Must Read

Η έκφραση του Σπύρου Μαρτίκα «όσο μπόι της λείπει, τόση γλώσσα έχει», την οποία ανέφερε για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει μία νέα κόντρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαριαλένα προκάλεσε τον Νίκο Μπάρτζη για να αγωνιστεί στο χθεσινό αγώνισμα, με αποτέλεσμα ο Νίκος να τραυματίσει τα γόνατά του. Το γεγονός αυτό συζητήθηκε στο συμβούλιο του νησιού και τότε ήταν που ο Σπύρος Μαρτίκας είπε αυτήν την ατάκα για την Μαριαλένα.

Ο Σάκης άκουσε όσα ειπώθηκαν από τον Μαρτίκα αλλά δεν πήρε θέση. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό μας», ο Σάκης και η Μαριλένα θα οργανώσουν «επίθεση» κατά του Μαρτίκα εξαιτίας αυτής της ατάκας.

Συγκεκριμένα ο Σάκης θα απαιτήσει από τον Μαρτίκα να ζητήσει συγνώμη από την Μαριαλένα, καθώς θεωρεί πως δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά του, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να αρνείται.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This